עצי זנגביל עם זיגוג יער ערער
צריך קינוח צמחוני? עצי זנגביל עם זיגוג יער ערער יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 64 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זנגביל הקרקע, allspice הקרקע, סוכר חום זהובוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עצי זנגביל עם זיגוג יער ערער, עצי זנגביל, ו עוגת זנגביל-עצי עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עד רכות. מקציפים במולסה. מקציפים במרכיבים יבשים. לאסוף בצק; לחלק ל 4 חתיכות. צורה לדיסקים. לעטוף; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
מחממים תנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף.
מרדדים דיסק בצק 1 עד עובי 1/8 אינץ'. באמצעות חותך 3 1/2 אינץ', לגזור עוגיות.
העברה לגיליון. לאסוף שאריות; צמרמורת.
אופים עוגיות עד כמעט המשרד במרכז, 12 דקות. מגניב על גיליונות 2 דקות, ואז מגניב על מדפים. חוזר, שימוש בכל הבצק. האם קדימה לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או להקפיא עד 2 שבועות.
להביא הראשון 2 מרכיבים כדי להתבשל. כיסוי; צמרמורת 5 שעות. מתח.
לטאטא במחצית וחצי על ידי כפות עד זיגוג הוא להפיץ. עוגיות פרוסט; לקשט.
בואו לעמוד עד זיגוג קובע. האם קדימה לאחסן בין גיליונות של נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.