עצי זנגביל עם זיגוג יער ערער
עצי זנגביל עם זיגוג יער ערער עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. מתאים ל-64 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, ג'ינג'ר טחון, מולסה בטעם עדין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עצי זנגביל, עצי סנדוויץ ' זנגביל, ו עוגת זנגביל-עצי עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים בקערה בינונית. מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עד רכות. מקציפים במולסה. מקציפים במרכיבים יבשים. לאסוף בצק; לחלק ל 4 חתיכות. צורה לדיסקים. לעטוף; צמרמורת לפחות 2 שעות ועד 2 ימים.
מחממים תנור ל 177°. קו 2 גיליונות אפייה עם קלף.
מרדדים דיסק בצק 1 עד עובי 1/8 אינץ'. באמצעות חותך 3 1/2 אינץ', לגזור עוגיות.
העברה לגיליון. לאסוף שאריות; צמרמורת.
אופים עוגיות עד כמעט המשרד במרכז, 12 דקות. מגניב על גיליונות 2 דקות, ואז מגניב על מדפים. חוזר, שימוש בכל הבצק. האם קדימה לאחסן אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים או להקפיא עד 2 שבועות.
להביא הראשון 2 מרכיבים כדי להתבשל. כיסוי; צמרמורת 5 שעות. מתח.
לטאטא במחצית וחצי על ידי כפות עד זיגוג הוא להפיץ. עוגיות פרוסט; לקשט.
בואו לעמוד עד זיגוג קובע. האם קדימה לאחסן בין גיליונות של נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.