קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

עצמות דינוזאור עם צ'יפוטלה-רוטב ברביקיו דובדבן

עצמות דינוזאור עם צ'יפוטלה-רוטב ברביקיו דובדבן
מתכון עצמות דינוזאור עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה-דובדבן יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. במנה עיקרית זו יש 228 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אבקת בצל, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. נסו עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה דובדבן, קציצות ברביקיו צ'יפוטלה דובדבן, ו רוטב ברביקיו צ'יפוטלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פפריקה, סוכר חום, מלח גס, אבקת בצל, פלפל שחור,קינמון, והל בקערה קטנה עבור לשפשף תבלין.מסדרים צלעות על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
כָּתֵףכָּתֵף
מלח גסמלח גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים 3tablespoons ספייס לשפשף על כל צד שלמתלה צלעות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
תן לצלעות להתבשל בחדרספרטורה בעת הכנת גריל. ממלאים את spraybottle עם מיץ דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
1
הסר toprack מ ברביקיו.
2
מקום 1 מרכז panin אלומיניום של מתלה הגריל התחתון עבור מחבת טפטוף.לבנות אור בארובה; יוצקים מתלה גריל ontolower, סידור סביב מחבת טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים שבבי עץ; לפזר על גחלים. חוזר מתלה גריל לברביקיו. (ייתכן שיהיה עליך להדליק פחם נוסף גחלים toreplenish ארובה בברביקיו.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
1
הסר העליון rackfrom ברביקיו. הכן ברביקיו (mediumheat). אם משתמשים 2-מבער גריל, אור 1 צורב.אם משתמשים בגריל 3 מבער, לא להדליק את centerburner.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מסננים שבבי עץ. מחסנית 2 loafpans מיני (אחד בתוך השני); למלא עם שבבי עץ 1. מחסנית נשארת מחבתות כיכר; מילוי עם 1 שבבי עץ כוס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3
Place pies directlyon flame (אם משתמשים בגריל 3 מבער, מניחים את שני הגחלים בצד מואר 1).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מניחים אלומיניום bakingpan מעל חלק unlit של גריל. חזור toprack לברביקיו.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מניחים צלעות על מתלה גריל מעל מחבת טפטוף (צלעות עשויות להאריך מעבר למחבת). לכסות grilland לבשל צלעות 30 דקות. לחשוף גריל;לסובב צלעות אפילו בישול (לא מחזור). ריסוס צלעות עם מיץ דובדבנים. Coverand להמשיך לצלעות גריל עד השחמה, רך מאוד, בשר מתחיל להתכווץ מקצות העצמות, ריסוס עםמיץ סחוס כל 15 דקות, על 1 שעה 30 דקות עד 1 שעה 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מברשת צלעות עם Chipotle-Cherry
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
רוטב ברביקיו. הפוך; גריל מעל כיוונית עד חרוך מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
העברה למשטח עבודה.
9
חותכים בין העצמות.
10
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: Zinfandel, יין ורדים

ברביקיו עובד ממש טוב עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא כריס צלב גפן ישנה זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
כריס קרוס גפן ישן זינפנדל
כריס קרוס גפן ישן זינפנדל
כריס חוצה מקורות מכרמים שונים באחוזה (גיל ממוצע 80) כדי למצוא את הענבים הטובים ביותר כדי לייצר את היין השופע הזה. Cris Cross גפן ישן Zinfandel יש טעמים טעימים של דובדבנים שחורים וריבת ברי.