עקיצות בייגלה חמות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה חם לנשוך. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 257 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, מלח גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עקיצות בייגלה, נגיסות נקניקיית בייגלה, ו בייגלה ס ' מור ביסים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425°f מעלות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לשלב את השמרים ומים חמים.
בואו לשבת עד השמרים מתמוסס (כ 2-3 דקות).
מערבבים את הסוכר לתוך תערובת השמרים עד מומס.
מוסיפים את הקמח והמלח. מערבבים לשלב. הבצק יתפורר. להפוך את הבצק החוצה על לוח משוריין ללוש עם ידיים משוריינות עד חלקה.
בקערה קטנה, להכות קלות את הביצה. תניח בצד.
מחלקים את הבצק ל 5 מנות. עבודה עם אחד בכל פעם, לגלגל את כדורי הבצק החוצה לחבלים כי הם על 1 אינץ ' בקוטר. השתמש בסכין חדה לחתוך אורכי 1 אינץ ' של בצק.
זרוק את כל חתיכות הבצק לתערובת הביצה ומיד להעביר את תבנית האפייה מוכנה.
מניחים אותם על 1/2 אינץ ' זה מזה.
החלק את המגש לתנור ואופה במשך 8-10 דקות, עד חום זהוב. חזור על התהליך עד שכל הבצק כבר מבושל.
ממיסים את החמאה ומברישים את כל עקיצות הבייגלה בחמאה, ואז מפזרים יותר מלח.