עקיצות קיש תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עקיצות תרד קיש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 29 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. אם יש לך חצי וחצי, גבינת פרמזן, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה די גרוע. נסו עקיצות קיש תרד, בצל, פלפל ונשיכות קיש תרד, ו נשיכות קיש מקסיקניות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרום עוגה מן שקיות; מקום שטוח על משטח העבודה. עם 2 1/2 אינץ ' חותך עגול, לחתוך 12 סיבובים מכל קרום. לחץ 1 עגול בתחתית ומעלה בצד של כל 24 כוסות מאפין מיניאטורי ungreased. (ניתן להשתמש במחבת טארטלט של 12 כוסות; ראה כיצד להטות.)
מבשלים בייקון במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני 4 עד 6 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום פריך.
מוסיפים בצל לאותו מחבת עם טפטוף בייקון. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד במכרז; ניקוז.
מקציפים ביצים, חצי וחצי, גבינה, מלח ואגוז מוסקט בקערה בינונית עם מקציף חוט. קותלי חזיר מתפוררים; מוסיפים לתערובת ביצים.
מוסיפים בצל ותרד; מערבבים היטב. מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות מצופה קרום.
אופים 20 עד 25 דקות או עד נפוח וזהוב חום. מגניב במחבת על מתלה תיל 10 דקות. לשחרר ולהסיר קישים ממחבת עם קצה הסכין.
מגישים חם או קר. לאחסן במקרר.