קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

ערב פסטה פרסטו מס' 14

ערב פסטה פרסטו מס' 14
Presto פסטה לילה # 14 הוא pescatarian ומספק כ 3 מנות. המתכון הזה מכסה %65 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 1737 קלוריות, 215 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. אם יש לכם משהו כמו בקלה בניו זילנד, מפזרים מעל, מושלם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פסטה פרסטו, בייקון עגבניות Presto פסטה, ו חזיר ראגו (בתוספת לילה פסטה) (מתכונים דומים).

מרכיבים

3ריבס, קצוץ טרי או קפואפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים3ריבס, קצוץ טרי או קפואהסר את הבקלה מהמחבת אבל לשמור על החלבהסר את הבקלה מהמחבת אבל לשמור על החלב3ריבס, קצוץ טרי או קפואבקלה מעושן אפוי ופוזיליבקלה מעושן אפוי ופוזילי3ריבס, קצוץ טרי או קפואבקלה מעושןבקלה מעושן3ריבס, קצוץ טרי או קפואמשהו כמו בקלה כחולה ניו זילנדית מעושנתמשהו כמו בקלה כחולה ניו זילנדית מעושנת3ריבס, קצוץ טרי או קפואמניחים את הבקלה בסיר שפשוט מתאים לו ושופכים אותו עם חלב. חום בעדינות עד הדג מתחמם דרך מרכך-כ 10 דקות אבל זה יהיה תלוי בגודל של פילהמניחים את הבקלה בסיר שפשוט מתאים לו ושופכים אותו עם חלב. חום בעדינות עד הדג מתחמם דרך מרכך-כ 10 דקות אבל זה יהיה תלוי בגודל של פילה3ריבס, קצוץ טרי או קפואמוסיפים את הבקלה המתקלף למחבת יחד עם הפסטה ומערבבים אותה. יוצקים על רוטב בשמל ומערבבים את זה כדי להבטיח הפצה אפילו לפני כפיות זה לתבנית אפייהמוסיפים את הבקלה המתקלף למחבת יחד עם הפסטה ומערבבים אותה. יוצקים על רוטב בשמל ומערבבים את זה כדי להבטיח הפצה אפילו לפני כפיות זה לתבנית אפייה3ריבס, קצוץ טרי או קפואהסר את כל העצמות והעור ולשבור את הדגים לתוך פתיתים מחוספסים. שים את זה בצד.הסר את כל העצמות והעור ולשבור את הדגים לתוך פתיתים מחוספסים. שים את זה בצד.1גדולפוזילי.פוזילי.3ריבס, קצוץ טרי או קפואאלה אינם רגילים fusilli - הם ארוכים יותר עם ספירלה שמנה ובגלל בתפזורת שלהם חשבתי שהם יכולים להתמודד עם משהו עם קצת יותר טעםאלה אינם רגילים fusilli - הם ארוכים יותר עם ספירלה שמנה ובגלל בתפזורת שלהם חשבתי שהם יכולים להתמודד עם משהו עם קצת יותר טעם1שן שום, כתוששן שום, כתוש1כרישה, חתוך לרבעים וחתוך לקוביותכרישה, חתוך לרבעים וחתוך לקוביות3ריבס, קצוץ טרי או קפוא2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו3ריבס, קצוץ טרי או קפואמרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)3ריבס, קצוץ טרי או קפואכאשר הפסטה מבושלת, לנקז ולהניח בצדכאשר הפסטה מבושלת, לנקז ולהניח בצד3ריבס, קצוץ טרי או קפואחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי3ריבס, קצוץ טרי או קפואcavolo nero, פרוס עבהcavolo nero, פרוס עבה3ריבס, קצוץ טרי או קפואמושלם עם כוס יין לבןמושלם עם כוס יין לבן3ריבס, קצוץ טרי או קפואלהצמיד אותולהצמיד אותו3ריבס, קצוץ טרי או קפואמפזרים מעל עם פירורים מוכנים ואופים בתנור שחומם מראש 180°c / 350°F עד השחמה ומחומם דרךמפזרים מעל עם פירורים מוכנים ואופים בתנור שחומם מראש 180°c / 350°F עד השחמה ומחומם דרך3ריבס, קצוץ טרי או קפואמתויג עם פסטהמתויג עם פסטה