ערימות דגים עם קרם מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 50 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 695 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי אורגנו, מלח ופלפל, גבינת פטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ערימות חטיפים מקסיקניים, חבילות נאצ'ו מקסיקני זול, ו תירס מקסיקני בגריל עם קרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בצל בשמן זית עד צליעה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים דגים ומערבבים בעדינות עד אטום בחוץ, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
3
מוסיפים מיץ לימון ו 2 כפות אורגנו (2 כפיות אם משתמשים יבשים) ומבשלים, בעדינות ערבוב מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה ודגים הוא אטום אבל עדיין לח למראה במרכז( לחתוך לבדוק), 1 עד 2 דקות. מערבבים בעדינות עגבניות ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ממתק תמנון בריט
4
שכב 4 טורטיות שטוחות על גיליון אפייה nonstick 14 על 17 אינץ ' (אם אין לך גיליון nonstick, מעיל אחד רגיל בקלילות עם תרסיס שמן בישול). לחלק חצי תערובת הדגים בין טורטיות ולפרוס רמה בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
קציצות עוף צמחוניות קפואות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מפזרים שליש הגבינה באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ממתק תמנון בריט
6
להניח טורטייה אחרת על כל ערימה העליון באותה מידה עם שאריות תערובת דגים ושליש נוסף של הגבינה. מכסים עם טורטיות שנותרו ומפזרים גבינה נותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ממתק תמנון בריט
7
אופים בתנור רגיל או הסעה 400 עד גבינה על גבי מתחיל חום, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב קרם עם שאריות כף אורגנו (1 כפית אם משתמשים יבשים). עם מרית רחבה, להעביר ערימות דגים לצלחות. למעלה באותה מידה עם פרוסות אבוקדו תערובת קרמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מקשטים עם פלחי לימון כדי לסחוט על ערימות לפי הטעם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.