קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

עשב ואגס מזוגג טורקיה

עשב ואגס מזוגג טורקיה
עשב ואגס מזוגג טורקיה נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 950 קלוריות, 123 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו תיבול זיגוג עוף מנגל דבש, צוף אגס, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: עשב ואגס מזוגג טורקיה, תרנגול הודו עם עשבי תיבול עם רוטב אגסים, ו תרנגול הודו מזוגג.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הוציאו את ההודו מהמקרר 45 דקות לפני שאתם מוכנים לבשל אותו כך שיוכל להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מערבבים את החמאה עם חבילת התיבול. שמרו 2 כפות מהחמאה המתובלת לזיגוג ושפשפו את 6 הכפות הנותרות על כל ההודו, מבפנים ומבחוץ, כמו גם מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
5
חותכים את האגס לרבעים ומכניסים אותם לחלל יחד עם עשבי התיבול. קשרו את הרגליים והניחו את ההודו, בצד החזה כלפי מעלה, על המדף בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מוזגים 1/2 כוס מים לתבנית וצולים 2 1/2 שעות, מתבשלים עם מיצי התבנית כל 15 דקות, בזמן שמכינים את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
בסיר קטן על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את צוף האגס. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהצוף מצטמצם ב -1 / 3, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צוף אגסצוף אגס
נקטרנקטר
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את 2 כפות השמורות חמאה מתובלת. כאשר ההודו התבשל במשך 2 1/2 שעות, התחל לצלות את ההודו עם הזיגוג כל 15 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות פרנהייט בחלק העבה ביותר של הירך. אם ההודו מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים בחתיכת נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
9
מוציאים את ההודו מהתנור, נותנים לו מעטה אחרון, ונותנים לו לנוח 15 עד 20 דקות לפני הגילוף.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן