עשב ואגס מזוגג טורקיה
עשב ואגס מזוגג טורקיה נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה עיקרית זו כוללת 950 קלוריות, 123 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו תיבול זיגוג עוף מנגל דבש, צוף אגס, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 85%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: עשב ואגס מזוגג טורקיה, תרנגול הודו עם עשבי תיבול עם רוטב אגסים, ו תרנגול הודו מזוגג.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הוציאו את ההודו מהמקרר 45 דקות לפני שאתם מוכנים לבשל אותו כך שיוכל להגיע לטמפרטורת החדר.
מערבבים את החמאה עם חבילת התיבול. שמרו 2 כפות מהחמאה המתובלת לזיגוג ושפשפו את 6 הכפות הנותרות על כל ההודו, מבפנים ומבחוץ, כמו גם מתחת לעור.
חותכים את האגס לרבעים ומכניסים אותם לחלל יחד עם עשבי התיבול. קשרו את הרגליים והניחו את ההודו, בצד החזה כלפי מעלה, על המדף בתבנית צלייה.
מוזגים 1/2 כוס מים לתבנית וצולים 2 1/2 שעות, מתבשלים עם מיצי התבנית כל 15 דקות, בזמן שמכינים את הזיגוג.
בסיר קטן על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את צוף האגס. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהצוף מצטמצם ב -1 / 3, כ -10 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את 2 כפות השמורות חמאה מתובלת. כאשר ההודו התבשל במשך 2 1/2 שעות, התחל לצלות את ההודו עם הזיגוג כל 15 דקות עד שהטמפרטורה הפנימית היא 165 מעלות פרנהייט בחלק העבה ביותר של הירך. אם ההודו מתחיל להשחים מהר מדי, מכסים בחתיכת נייר אלומיניום.
מוציאים את ההודו מהתנור, נותנים לו מעטה אחרון, ונותנים לו לנוח 15 עד 20 דקות לפני הגילוף.