קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות42
מגזין

עשב ובירה ארנב מטוגן

עשב ובירה ארנב מטוגן
עשב ובירה מטוגן ארנב יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 57 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 500 קלוריות. המתכון הזה מכסה 33% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 67 אוהדים. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר ארנבת, שמן זית, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 82%. נסו עשב ובירה ארנב מטוגן, ארנב מטוגן בירה, ו ארנב מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 1/2 כוס קמח, מלח ופלפל לשקית ניילון; לזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מוסיפים את חתיכות הארנב, זורקים לציפוי בתערובת הקמח ומנערים עודפים.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
3
מחממים 2 כפות שמן זית בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה עד לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
צורבים את חתיכות הארנב מכל צד עד להזהבה, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בשר ארנבבשר ארנב
5
יוצקים פנימה את כף שמן הזית שנותרה ומערבבים פנימה את הבצל הפרוס. מבשלים עד שהבצל התרכך, כ -2 דקות; ואז מערבבים פנימה את הפטריות והשום, מבשלים 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
6
מוסיפים את הטימין, הבזיליקום, הרוזמרין ועלי הדפנה; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
7
מכניסים את נתחי הארנב השחומים לתנור ההולנדי, ויוצקים פנימה את הבירה וציר העוף. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהארנב רך מאוד, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
בשר ארנבבשר ארנב
ארנב שלםארנב שלם
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
8
מערבבים 3 כפות קמח לחמאה המרוככת עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מוציאים את הארנב מהמרק המבעבע ומניחים בצד. רזה כל שומן גלוי מן הנוזל, ואז לטאטא את הדבק חמאה. מבשלים במשך 3 או 4 דקות עד להסמכה, ואז מסירים את עלי הדפנה, מתבלים שוב במלח ופלפל במידת הצורך, ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
ארנב שלםארנב שלם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מגישים את הרוטב המעובה עם ארנב מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
ארנב שלםארנב שלם
רוטברוטב