עשב וצ'דר קורדון בלו
קורדון הרב וצ'דר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 576 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פירורי לחם, קמח, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוף קורדון בלו, עוף קורדון בלו, ו תבשיל קורדון בלו (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לחמם את התנור ל 350 מעלות F (כ 176 מעלות C).
שים את השדיים עוף בין שתי פרוסות של נייר שעווה לשטח עם מערוך או פטיש בשר עד שהם בערך רבע אינץ ' עבה.
מניחים פרוסת נקניק ופרוסת צ ' דר על כל חזה עוף.
מגלגלים את חזה העוף בחוזקה ככל האפשר. במידת הצורך, לאבטח את הלחמניות עם קיסמים או שיפודים קטנים.מקציפים ביצה בתבנית אפייה רדודה. מסדרים שתי "תחנות" אחרות באמצעות רדיד או מנות אחרות, אחת עבור הקמח ועוד עבור עשבי תיבול יבשים פירורי לחם. מכסים את חזה העוף מגולגל בקמח, ואז לטבול אותם לתוך תערובת הביצה. לבסוף, לחץ אותם לתערובת של עשבי תיבול יבשים ופירורי לחם עד שהם מכוסים מכל הצדדים.
מניחים את העוף בתבנית אפייה משומנת (או בחמאה) ואופים במשך כ -30 דקות.