קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 49 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

עשב קרום רגל טלה עם טפנד

עשב קרום רגל טלה עם טפנד
עשב קרום הרגל של כבש עם טפנד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 454 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 49 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן זית, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו רגל טלה מכוסה עשב, רגל טלה מכוסה עשב, ו רגל טלה מכוסה עשב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
הסר את העצם וקצץ את הרגל היטב או בקש מהקצב שלך לעשות זאת. מרסקים את שיני השום ומערבבים עם הרוזמרין, ענפי הטימין והפלפל הסדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
צווארי עוףצווארי עוף
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
2
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומשפשפים על כל הבשר. מרינדים, מכוסים, במקרר, למשך 1 עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מוציאים את ענפי העשבים ושיני השום מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים את השום הקצוץ, הרוזמרין והטימין עם מספיק שמן זית כדי להרטיב לעקביות כמעט כמו משחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
7
מתבלים היטב את הטלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
8
מורחים את הפנים בנדיבות עם טפנד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מגלגלים וקושרים בחוט.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
10
מחממים מחבת מטגן גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומניחים את הטלה בתבנית, עם השומן כלפי מטה. צורבים עד להזהבה והופכים כך שכל הצדדים נצרבים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הניחו את השומן כלפי מעלה בתבנית והשתמשו במזלג גדול כדי להחזיק את הטלה בזמן שאתם מנקזים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
טפחו על תערובת העשב הקצוצה על כל החלק החיצוני של הכבש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
14
מוסיפים למחבת 2 כוסות מים וצולים 1 1/2 שעות עד שמדחום בשר קורא 125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
תנו לבשר לנוח 15 דקות לפני החיתוך. פורסים דק ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
16
מגישים טפנד נוסף בצד או מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מניחים את כל המרכיבים למעט שמן הזית והפטרוזיליה במעבד מזון. קוצצים גס על ידי פעימות המכונה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
18
מזלפים פנימה את שמן הזית ודופקים עוד כמה פעמים, מתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את הפטרוזיליה ביד. הטפנד הוא הטוב ביותר כאשר מכינים יום מראש כך שלטעמים יש זמן להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
טפנד זיתים, מחולקטפנד זיתים, מחולק
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)

מרכיבים

3פילהאנשובי פילה, אופציונליאנשובי פילה, אופציונלי2(חוֹרֶף)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שום קצוץשום קצוץ2ציפורן קטנהצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך6שיני שום, קלופים ומרוסקיםשיני שום, קלופים ומרוסקים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל כשריםמלח ופלפל כשרים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחורמלח כשר ופלפל שחור1רגל שלמה של כבש, מושחתתרגל שלמה של כבש, מושחתת2(יכול להיות או להרחיק)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון1(יכול להיות או להרחיק)קליפת לימון טחוןקליפת לימון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזית ניקואז מגולען או קלמטות מגולענותזית ניקואז מגולען או קלמטות מגולענות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה8ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)פטרוזיליה איטלקית קצוצהפטרוזיליה איטלקית קצוצה2(חוֹרֶף)פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוזמרין קצוץרוזמרין קצוץ3sprigsצווארי עוףצווארי עוף1שאלוט, קלופים וקצוציםשאלוט, קלופים וקצוצים1קבוצות2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין קצוץטימין קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב