עשב קרום הרגל של כבש עם טפנד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 38 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 454 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 49 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן זית, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 80%. נסו רגל טלה מכוסה עשב, רגל טלה מכוסה עשב, ו רגל טלה מכוסה עשב עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
הסר את העצם וקצץ את הרגל היטב או בקש מהקצב שלך לעשות זאת. מרסקים את שיני השום ומערבבים עם הרוזמרין, ענפי הטימין והפלפל הסדוק.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
חתוך לקוביות, 1)
צווארי עוף
2 בצל ירוק טחון
2
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית ומשפשפים על כל הבשר. מרינדים, מכוסים, במקרר, למשך 1 עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
3
מוציאים את ענפי העשבים ושיני השום מהבשר.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מערבבים את השום הקצוץ, הרוזמרין והטימין עם מספיק שמן זית כדי להרטיב לעקביות כמעט כמו משחה.
מוסיפים למחבת 2 כוסות מים וצולים 1 1/2 שעות עד שמדחום בשר קורא 125 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
תנו לבשר לנוח 15 דקות לפני החיתוך. פורסים דק ומגישים עם תפוחי אדמה קלויים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
16
מגישים טפנד נוסף בצד או מיצי מחבת.
מרכיבים שתצטרך
טפנד זיתים, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מניחים את כל המרכיבים למעט שמן הזית והפטרוזיליה במעבד מזון. קוצצים גס על ידי פעימות המכונה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
18
מזלפים פנימה את שמן הזית ודופקים עוד כמה פעמים, מתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את הפטרוזיליה ביד. הטפנד הוא הטוב ביותר כאשר מכינים יום מראש כך שלטעמים יש זמן להתחתן.