עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת קישואים עם רוטב צ'יפוטלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת-קישואים עם רוטב צ'יפוטלה. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 953 קלוריות , 64 גרם חלבון ו -44 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 70% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלה דפנה, כפות קמח מעוגלות מעט, תבלין גריל 3 מלאי דקל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מצוין. עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת-קישואים עם רוטב צ'יפוטלה , מאפין ממולאים ביצים ומאפין ביצים של STOVE TOP דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מחממים מראש מחבת 14 אינץ' או מחבת צלייה בינונית על אש בינונית על המבער הגדול ביותר שלך.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מערבבים יחד תיבול גריל, כמון, פפריקה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
5
שמים במעבד המזון את הטימין, הכוסברה או הבזיליקום, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומעבדים לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מוציאים את הקערה מהמעבד ומוציאים את הלהב מהקערה. יש בהישג יד מרית גומי.
לטפטף שמן זית כתית מעולה על השדיים לציפוי העור. שחררו את עור השדיים עם סכין חדה קטנה. מחלקים את משחת העשבים והאגוזים בין הבשר והעור על כל חזה. השתמש בידיים שלך כדי להזיז את המשחה מתחת לעור כדי לפזר את התערובת בצורה אחידה. מצפים את העור המצופה בשמן זית בתערובת התבלינים. הכניסו את החזה המצופה למחבת הגדולה או למחבת הצלייה. לשטוף ידיים. מניחים מחבת או מחבת שנייה קצת יותר קטנה על גבי החזה ומשקולים עם כמה לבנים מכוסות בנייר כסף. לפרך את העור 8 עד 10 דקות ואז להעביר את הבשר לתנור ולצלות 35 עד 40 דקות, עד שמדחום בשר לקריאה מיידית רושם 165 עד 170 מעלות F.
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
בזמן שההודו צולים, מחממים מחבת שנייה גדולה ועמוקה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם 5 כפות חמאה חתוכה לחתיכות. לחמאה מומסת מוסיפים דפנה, סלרי, תפוח, 1/2 מהבצל והקישוא. מתבלים את הירקות בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד לריכוך.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים למחבת מאפינס מפוררים וגרעיני חמנייה ומשלבים עם הירקות. מתבלים את המלית בתיבול עופות ואז מתקנים מלח ופלפל. מרטיבים את המלית ב-1 1/2 עד 2 כוסות ציר. עורמים את המלית לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
פפרונצ'יני, לקישוט
גרעיני חמניות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מכניסים לתנור רק כדי לפרך את החלק העליון יחד עם הודו, או, אם התבנית לא מתאימה, כאשר ההודו יוצא, הפעל את הפטם ופריך את החלק העליון של המלית - זה אמור לקחת רק כמה דקות, למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
בסיר רוטב, ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית ומוסיפים את 1/2 הנותרים של הבצל הקצוץ דק. להזיע את הבצל החוצה 5 עד 6 דקות כדי שיהיה נחמד ומתוק.