עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת קישואים עם רוטב צ'יפוטלה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת-קישואים עם רוטב צ'יפוטלה. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 953 קלוריות , 64 גרם חלבון ו -44 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 70% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 24 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם עלה דפנה, כפות קמח מעוגלות מעט, תבלין גריל 3 מלאי דקל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 97% , וזה מצוין. עשבי תיבול ותבלינים דחוסים חזה הודו, מאפין דלעת-קישואים עם רוטב צ'יפוטלה , מאפין ממולאים ביצים ומאפין ביצים של STOVE TOP דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מחממים מראש מחבת 14 אינץ' או מחבת צלייה בינונית על אש בינונית על המבער הגדול ביותר שלך.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מערבבים יחד תיבול גריל, כמון, פפריקה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
6 ג'ינג'רס מפוררים דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
שמים במעבד המזון את הטימין, הכוסברה או הבזיליקום, הפטרוזיליה והפיסטוקים ומעבדים לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3 כפות שמן צמחי
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מוציאים את הקערה מהמעבד ומוציאים את הלהב מהקערה. יש בהישג יד מרית גומי.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לטפטף שמן זית כתית מעולה על השדיים לציפוי העור. שחררו את עור השדיים עם סכין חדה קטנה. מחלקים את משחת העשבים והאגוזים בין הבשר והעור על כל חזה. השתמש בידיים שלך כדי להזיז את המשחה מתחת לעור כדי לפזר את התערובת בצורה אחידה. מצפים את העור המצופה בשמן זית בתערובת התבלינים. הכניסו את החזה המצופה למחבת הגדולה או למחבת הצלייה. לשטוף ידיים. מניחים מחבת או מחבת שנייה קצת יותר קטנה על גבי החזה ומשקולים עם כמה לבנים מכוסות בנייר כסף. לפרך את העור 8 עד 10 דקות ואז להעביר את הבשר לתנור ולצלות 35 עד 40 דקות, עד שמדחום בשר לקריאה מיידית רושם 165 עד 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דק
רול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בזמן שההודו צולים, מחממים מחבת שנייה גדולה ועמוקה על אש בינונית עד בינונית-גבוהה עם 5 כפות חמאה חתוכה לחתיכות. לחמאה מומסת מוסיפים דפנה, סלרי, תפוח, 1/2 מהבצל והקישוא. מתבלים את הירקות בנדיבות במלח ופלפל. מבשלים 10 דקות או עד לריכוך.
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים למחבת מאפינס מפוררים וגרעיני חמנייה ומשלבים עם הירקות. מתבלים את המלית בתיבול עופות ואז מתקנים מלח ופלפל. מרטיבים את המלית ב-1 1/2 עד 2 כוסות ציר. עורמים את המלית לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גרעיני חמניות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מכניסים לתנור רק כדי לפרך את החלק העליון יחד עם הודו, או, אם התבנית לא מתאימה, כאשר ההודו יוצא, הפעל את הפטם ופריך את החלק העליון של המלית - זה אמור לקחת רק כמה דקות, למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
בסיר רוטב, ממיסים את 3 כפות החמאה הנותרות על אש בינונית ומוסיפים את 1/2 הנותרים של הבצל הקצוץ דק. להזיע את הבצל החוצה 5 עד 6 דקות כדי שיהיה נחמד ומתוק.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את הקמח למחבת ומקציפים דקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצות
13
מוסיפים פנימה את הצ'יפוטלס והרוטב שלהם ואז טורפים פנימה 4 עד 4 1/2 כוסות ציר עוף. מסמיכים את הרוטב 2 עד 3 דקות ואז מתבלים במלח, לפי הטעם.