קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 45 דק.
מנות2
ציון בריאות34
מגזין

פאד תאי

פאד תאי
המתכון פאד תאילנדי יכול לספק את התשוקה האסיאתית שלך בערך 12 שעות ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 879 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם רסק תמרינדי, מים, סוכר דקלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 408 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 93%, שהוא סופר. מתכונים דומים: איך מכינים פאד תאילנדי (פאד תאילנדי צמחוני ), איך מכינים פאד תאילנדי (פאד תאילנדי צמחוני ), ו פאד פאי (ע.ק. פאי פאד תאילנדי).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את משחת התמרינדי במים הרותחים ומניחים בצד תוך כדי הכנת שאר המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
מיםמים
3
שלב את רוטב הדגים, סוכר הדקלים וחומץ היין האורז בקערה קטנה והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
רוטב דגיםרוטב דגים
סוכר כף ידסוכר כף יד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את אטריות מקל האורז בקערת ערבוב ומכסים במים חמים. מניחים בצד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים. לאחר שהמרכיבים האחרים נמדדים לקערות נפרדות, מסננים את המים מהאטריות ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
5
חותכים את הטופו לרצועות ברוחב 1/2 אינץ', בדומה לצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
טופוטופו
6
לחץ על משחת התמרינדי דרך מסננת רשת דקה והוסף לרוטב. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
7
מניחים ווק על אש גבוהה. לאחר חם מוסיפים 1 כף משמן הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
8
מחממים עד שהוא מנצנץ, ואז מוסיפים את הטופו. מבשלים את הטופו עד חום זהוב, נעים כל הזמן, לא יותר מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
9
מוציאים את הטופו מהתבנית לקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
10
אם יש צורך, מוסיפים עוד קצת שמן בוטנים למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטניםשמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים 2/3 מהבצל הירוק ואז את השום, מבשלים 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
12
מוסיפים את הביצים למחבת; ברגע שהביצים מתחילות להתייצב, בערך 15 עד 20 שניות, מערבבים לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מוסיפים את שאר החומרים בסדר הבא וזורקים לאחר כל הוספה: אטריות, רוטב, כרוב, שרימפס ו -2 / 3 מנבטי השעועית והבוטנים. זורקים הכל עד לחימום, אך לא יותר מ -1 עד 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
כרובכרוב
פסטהפסטה
בוטניםבוטנים
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
14
מעבירים לכלי הגשה.
15
מקשטים בשאר הבצל הירוק, נבטי השעועית והבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועיתנבטי שעועית
בצל ירוקבצל ירוק
בוטניםבוטנים
16
מגישים מיד עם פלפלי צ ' ילה טחונים וטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
סיד טריזסיד טריז
17
עוטפים את הטופו היטב במגבת תה.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
עוטףעוטף
תהתה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
18
מניחים את הטופו העטוף לתבנית עוגה בגודל 8 אינץ'. למעלה עם תבנית עוגה נוספת ולהכביד במשקל של 5 קילו. (שקיות שעועית יבשה או דגנים עובדות היטב.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
דגניםדגנים
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
19
מכניסים למקרר ולוחצים למשך 12 עד 15 שעות.
20
מניחים טופו לחוץ בכלי של 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
טופוטופו
21
שלבו רוטב סויה ואבקת חמישה תבלינים ושפכו על טופו. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
טופוטופו
22
מוציאים את הטופו מהמרינדה ומשתמשים מיד או שומרים במקרר עד 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
טופוטופו

מרכיבים

11 קילו קישואים,אבקת חמש תבלין סיניתאבקת חמש תבלין סינית85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נבטי שעועית, מחולקיםנבטי שעועית, מחולקים2(יכול להיות או להרחיק)כרוב מלוחכרוב מלוח1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שרימפס מיובששרימפס מיובש170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טופו מוצק במיוחד, לא משיטופו מוצק במיוחד, לא משי2(חוֹרֶף)רוטב דגיםרוטב דגים2(יכול להיות או להרחיק)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1סיד, חתוך לחתיכות.סיד, חתוך לחתיכות.2(חוֹרֶף)סוכר כף ידסוכר כף יד1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן2ריבס, קצוץ טרי או קפואטחון טרי יבש פלפל צ'ילה אדום, לפי הטעםטחון טרי יבש פלפל צ'ילה אדום, לפי הטעם113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אורז מקל אטריותאורז מקל אטריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ יין אורזחומץ יין אורז1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבוטנים מלוחים קלויים, קצוצים, מחולקיםבוטנים מלוחים קלויים, קצוצים, מחולקים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץ, מחולקבצל ירוק קצוץ, מחולק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים2ביצים שלמות, מכותביצים שלמות, מכות

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ניתן לשלב את פאד תאי עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את שלוס וולראדס ריזלינג קיי-בי-איי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
שלוס וולרדס ריזלינג
שלוס וולרדס ריזלינג
לריזלינג הזה יש זר אקזוטי של מנגו, אפרסק ותפוח בשל ויש לו שאריות סוכר טבעיות ניכרות.תוכלו ליהנות מיין זה כדי ללוות אוכל, עם חברים, או פשוט לבד כדי להירגע.יין זה הוא ליווי אידיאלי לתבלינים אסייתיים כמו קארי, ג ' ינג ' ר או עשב לימון. יש לו איזון מושלם של חומציות ומתיקות טבעית ויש לו את המאפיינים הנכונים לעמוד מול מנות מרגשות כאלה.