המתכון פאד תאילנדי יכול לספק את התשוקה האסיאתית שלך בערך 12 שעות ו -45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 879 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. אם יש לכם רסק תמרינדי, מים, סוכר דקלים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 408 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 93%, שהוא סופר. מתכונים דומים: איך מכינים פאד תאילנדי (פאד תאילנדי צמחוני ), איך מכינים פאד תאילנדי (פאד תאילנדי צמחוני ), ו פאד פאי (ע.ק. פאי פאד תאילנדי).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את משחת התמרינדי במים הרותחים ומניחים בצד תוך כדי הכנת שאר המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
מים
3
שלב את רוטב הדגים, סוכר הדקלים וחומץ היין האורז בקערה קטנה והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורז
רוטב דגים
סוכר כף יד
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים את אטריות מקל האורז בקערת ערבוב ומכסים במים חמים. מניחים בצד בזמן שאתה מכין את שאר החומרים. לאחר שהמרכיבים האחרים נמדדים לקערות נפרדות, מסננים את המים מהאטריות ומניחים אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
5
חותכים את הטופו לרצועות ברוחב 1/2 אינץ', בדומה לצ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
טופו
6
לחץ על משחת התמרינדי דרך מסננת רשת דקה והוסף לרוטב. מערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננת
7
מניחים ווק על אש גבוהה. לאחר חם מוסיפים 1 כף משמן הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ווק
8
מחממים עד שהוא מנצנץ, ואז מוסיפים את הטופו. מבשלים את הטופו עד חום זהוב, נעים כל הזמן, לא יותר מ 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טופו
9
מוציאים את הטופו מהתבנית לקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טופו
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
10
אם יש צורך, מוסיפים עוד קצת שמן בוטנים למחבת וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים 2/3 מהבצל הירוק ואז את השום, מבשלים 10 עד 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שום
12
מוסיפים את הביצים למחבת; ברגע שהביצים מתחילות להתייצב, בערך 15 עד 20 שניות, מערבבים לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
מוסיפים את שאר החומרים בסדר הבא וזורקים לאחר כל הוספה: אטריות, רוטב, כרוב, שרימפס ו -2 / 3 מנבטי השעועית והבוטנים. זורקים הכל עד לחימום, אך לא יותר מ -1 עד 2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועית
כרוב
פסטה
בוטנים
שרימפס
רוטב
14
מעבירים לכלי הגשה.
15
מקשטים בשאר הבצל הירוק, נבטי השעועית והבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
נבטי שעועית
בצל ירוק
בוטנים
16
מגישים מיד עם פלפלי צ ' ילה טחונים וטריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי
סיד טריז
17
עוטפים את הטופו היטב במגבת תה.
מרכיבים שתצטרך
טופו
עוטף
תה
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
18
מניחים את הטופו העטוף לתבנית עוגה בגודל 8 אינץ'. למעלה עם תבנית עוגה נוספת ולהכביד במשקל של 5 קילו. (שקיות שעועית יבשה או דגנים עובדות היטב.)
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
דגנים
טופו
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
19
מכניסים למקרר ולוחצים למשך 12 עד 15 שעות.
20
מניחים טופו לחוץ בכלי של 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
טופו
21
שלבו רוטב סויה ואבקת חמישה תבלינים ושפכו על טופו. מכסים ומכניסים למקרר למשך 30 דקות, הופכים פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה
טופו
22
מוציאים את הטופו מהמרינדה ומשתמשים מיד או שומרים במקרר עד 2 עד 3 ימים.
ניתן לשלב את פאד תאי עם ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את שלוס וולראדס ריזלינג קיי-בי-איי. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
שלוס וולרדס ריזלינג
לריזלינג הזה יש זר אקזוטי של מנגו, אפרסק ותפוח בשל ויש לו שאריות סוכר טבעיות ניכרות.תוכלו ליהנות מיין זה כדי ללוות אוכל, עם חברים, או פשוט לבד כדי להירגע.יין זה הוא ליווי אידיאלי לתבלינים אסייתיים כמו קארי, ג ' ינג ' ר או עשב לימון. יש לו איזון מושלם של חומציות ומתיקות טבעית ויש לו את המאפיינים הנכונים לעמוד מול מנות מרגשות כאלה.