קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאדג'אפוי

פאדג'אפוי
פאדג'אפוי הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 464 קלוריות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם גלידת ונילן, קקאו, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 19%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאדג'אפוי טעים, פודינג פאדג'אפוי, ו סופגניות פאדג'שוקולד אפויות.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מקציפים את הביצים עד לקבלת צבע בהיר. מקציפים פנימה את הסוכר עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
4
מוסיפים את הקקאו, הקמח, החמאה המומסת ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
5
מערבבים בעדינות עד לאיחוד טוב.
6
יוצקים את הבלילה ל -4 רמקינים גדולים. מכניסים את הרמקינים לתבנית גדולה יותר באמצע מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים עד שהקרום העליון פריך ושאר הבלילה יציבה אך לא מוגדרת, 40 עד 50 דקות. אם אתה שולף אותו מהתנור ויש לך מחשבות שניות, תקע אותו בחזרה למשך 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מגישים עם קצפת ממותקת או גלידת וניל.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים2 כוסות שוקולד צ'יפס מיניאטורי חצי מתוק, מחולקים

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פאדג 'עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "