פאדג'אפוי טעים
פאדג'אפוי טעים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה של חלוצה אישה יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, קקאו, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו Crazy Delicious חלב-שוקולד פאדג'חינם, לימון מרנג פאדג': שמנת, Zesty, טעים, ו תפוחים אפויים ממולאים טעימים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 300 עד 325 מעלות.מקציפים את הביצים עד לצבע בהיר. הכה בסוכר עד רק בשילוב.
מוסיפים קקאו, קמח, חמאה מומסת ותמצית וניל.
מערבבים בעדינות עד משולב היטב.
יוצקים הבלילה לתוך ארבעה ramekins גדול או אחד 8 אינץ ' צלחת אפייה מרובעת. הגדר ramekins או מחבת למחבת גדולה באמצע הדרך מלאה במים.
אופים 40 עד 50 דקות, או עד הקרום העליון הוא פריך ואת שאר הבלילה הוא מוצק אבל לא להגדיר. קיסם צריך לצאת...לא נקי, אבל תערובת לא צריך להיות נוזלי מדי. אם אתה מושך אותו מהתנור ויש לי מחשבות שניות, לתקוע אותו בחזרה לעשר דקות יותר.
מגישים עם קצפת ממותקת או גלידת וניל; מה גורם החצאית שלך לעוף למעלה.