פאדג'בוטנים-חלמית
מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 48 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה, חלב שהתאדה, בוטנים קלויים יבשים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מוקה מלו פאדג', עוגיות עם פאדג'- מלו, ו עוגיות פאדג'בטעם מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שורה תחתונה וצדדים של מחבת 13x9 אינץ 'עם רדיד, משאיר 1 אינץ' של רדיד תלוי ב 2 צדדים מנוגדים של מחבת; רדיד שומן עם חמאה. בקערה בינונית, מערבבים חמאת בוטנים ואבקת סוכר עד מעורבב היטב. צורה לתוך 24 (1 אינץ') כדורים.
מניחים כדורים באופן שווה במחבת מרופדת בנייר כסף.
ב סיר 5 עד 6 ליטר, לבשל חמאה, סוכר מגורען וחלב התאדה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר הוא מומס.
חום לרתיחה מלאה, ערבוב כל הזמן. להפחית חום בינוני. מרתיחים שנחשפו ללא ערבוב 3 דקות.
מערבבים 3 כוסות של מרשמלו עד נמס.
מוסיפים פצפוצי שוקולד, שוקולד מתוק ושוקולד לא ממותק, מערבבים במהירות עד שכל השוקולד נמס והתערובת חלקה. מערבבים וניל. במהירות לשפוך תערובת על כדורי חמאת בוטנים במחבת. הקש בוטנים ומרשמלו הנותרים לתוך גבי פאדג'. מגניב לגמרי, בערך 1/2 שעות.
באמצעות ידיות לסכל, להרים פאדג 'מחבת ללוח חיתוך; להסיר רדיד מצדדים של פאדג'.
חותכים ל 8 שורות על ידי 6 שורות.