פאדג'חמאה
חמאה פאדג'לוקח מסביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 57 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 81. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 248 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קרם מרשמלו, חמאה, צ'יפס חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פאדג'חמאה, פאדג'חמאה, ו פאדג'חמאה מלוח.
הוראות
קו 9-ב. מחבת מרובעת עם נייר כסף ומשמנים את נייר הכסף עם 1-1 / 2 כפיות חמאה; מניחים בצד. בסיר כבד גדול שלבו את הסוכרים, החלב והחמאה שנותרה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר. מביאים לרתיחה מהירה; מרתיחים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש לנמוכה; מערבבים פנימה את קרם המרשמלו וחמאת הבוטנים עד להמסה והתמזגות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מוסיפים את שבבי החמאה; מערבבים עד שהצ ' יפס נמס.
יוצקים לתוך מחבת מוכנה. מכניסים למקרר ל -4 שעות או עד לקבלת יציבות. בעזרת נייר כסף מוציאים פאדג ' מהתבנית; מקלפים בזהירות את נייר הכסף. לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "