קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות81
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאדג'חמאה

פאדג'חמאה
חמאה פאדג'לוקח מסביב 20 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 57 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 81. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. 248 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם קרם מרשמלו, חמאה, צ'יפס חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 8%, המנה הזו גרועה מאוד (אך עדיין ניתנת לתיקון). משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פאדג'חמאה, פאדג'חמאה, ו פאדג'חמאה מלוח.

הוראות

1
קו 9-ב. מחבת מרובעת עם נייר כסף ומשמנים את נייר הכסף עם 1-1 / 2 כפיות חמאה; מניחים בצד. בסיר כבד גדול שלבו את הסוכרים, החלב והחמאה שנותרה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להמסת הסוכר. מביאים לרתיחה מהירה; מרתיחים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מתמיד. מנמיכים את האש לנמוכה; מערבבים פנימה את קרם המרשמלו וחמאת הבוטנים עד להמסה והתמזגות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
3
מוסיפים את שבבי החמאה; מערבבים עד שהצ ' יפס נמס.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
4
יוצקים לתוך מחבת מוכנה. מכניסים למקרר ל -4 שעות או עד לקבלת יציבות. בעזרת נייר כסף מוציאים פאדג ' מהתבנית; מקלפים בזהירות את נייר הכסף. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -19 דולר.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "