פאדג'מנטה בווארי
פאדג'מנטה בווארי לוקח בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 63 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 77. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב מרוכז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. עם כפית ציון 8%, המנה הזו ניתנת לשיפור. נסו עוגת מנטה שוקולד בווארית של הרשי, מנטה מ '& מ ' פאדג, ו מנטה פאדג עבור מתכונים דומים.
הוראות
קו 11 אינץ'. 7 אינץ'. מחבת בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף עם 1-1 / 2 כפיות חמאה; מניחים בצד.
בקערה חסינת מיקרוגל ממיסים שוקולד צ ' יפס וחמאה שנותרה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים חלב ותמציות עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים למחבת מוכנה. מקררים עד להתייצבות.
בעזרת נייר הכסף מרימים פאדג ' מהתבנית. מחק נייר כסף; חותכים פאדג 'ל -1 אינץ'. ריבועים. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד 'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפאדג'. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "