פאדג'שיש עוגה פאונד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאדג'שיש עוגה פאונד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 335 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם וניל, אבקת סוכר, פודינג מיידי vanillan ותערובת מילוי עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-6 דקות. נסו עוגת פאונד שיש, Marble Swirl Pound Cake, ו עוגת פאונד שיש שוקולד חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 163°. גריז וקמח 12 כוס מחבת עוגת צינור מחורץ, או לרסס עם תרסיס אפייה עם קמח. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, תערובת פודינג, מים, שמן, וניל וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וקקאו.
הסר 1 1/4 הבלילה כוסות; מערבבים לתוך תערובת קקאו.
יוצקים הבלילה נותרת למחבת. זרוק את הבלילה שוקולד על ידי כף נדיבהממלא באופן אקראי על הבלילה במחבת.
חותכים דרך הבלילה עם סכין לאפקט משובש.
אופים 40 עד 46 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. קריר במחבת 15 דקות; הפוך על צלחת הגשה חסינת חום.
הסר מחבת. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה למיקרוגל, ציפוי מיקרוגל נחשף על בינוני 15 שניות.
מורחים על גבי עוגה, המאפשר כמה לטפטף למטה בצד. החנות מכוסה באופן רופף.