פאי אגוזי מייפל
פאי אגוזי מייפל יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 389 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -23 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש חמאה, מלח, מאפה) וסוכר. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 30% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פאי מייפל אגוזי , פאי מייפל ואגוזים ופאי חמוציות מייפל-אגוז .
הוראות
בקערה בינונית מערבבים סירופ, ביצים, סוכר, חמאה ומלח עד לקבלת תערובת אחידה. מקפלים פנימה אגוזי מלך.
יוצקים לתוך בצק פאי; מכסים את קצה המאפה בנייר כסף.
אופים ב-350 מעלות למשך 15 דקות.
מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 25 דקות או עד שהמילוי מתייצב. מגניב.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג המאוחר של שאטו שנטל עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר