פאי אוכמניות ולימון עם קרום חמאה
פאי אוכמניות ולימון עם קרום חמאה יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 740 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ים, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו פאי אוכמניות עם קרום לימון (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את הקמח והמלח בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה וחותכים אותה בבלנדר מאפה עד שהחתיכות הגדולות ביותר הן בגודל של אפונה קטנה והתערובת מתחילה להתקלקל על בלנדר המאפה. דשדוש דרך התערובת עם הידיים, צובט חתיכות של שומן כדי לשטח אותם.
מערבבים את החומץ ו 5 כפות מים קרח יחד בקערה.
מוסיפים את הנוזל לתערובת הקמח ומערבבים במזלג. צבוט גוש בצק בידיים שלך: אם זה מרגיש לח ומתגבש יחד בקלות, זה כנראה התייבש מספיק. אם זה מרגיש ממש מתפורר, להוסיף עוד כף או שתיים של מי קרח עד שאתה יכול ליצור גוש בגודל בייסבול של בצק, אריזה אותו כאילו אתה עושה כדור שלג.
מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לדיסק שטוח. לעטוף את שני הדיסקים בניילון נצמד ולשמור בקירור לפחות 1 שעה עד 2 ימים.
שלושים דקות לפני שאתה מוכן לגלגל את הבצק, להסיר אותו מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לרכך. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
למילוי אוכמניות: בקערה, לזרוק את האוכמניות עם הסוכר, קורנפלור וגרידת לימון ומיץ ומערבבים עד בשילוב.
אבק משטח עבודה ומערוך עם קמח.
מרדדים דיסק בצק אחד קצת פחות מ 14 אינץ 'עבה, על 14 אינץ' בקוטר. מקפלים את הבצק לשניים ומעבירים אותו לצלחת פאי 9 או 10 אינץ'. להתפתח. לחץ על הבצק לפינות, עוזב את הבליטה לעת עתה. מקררים את הקרום הראשון בזמן שאתה מגלגל את הדיסק השני של הבצק.
הסר את הקרום התחתון מהמקרר ולמלא אותו בתערובת ברי. הכנס את הטפיחות של חמאה קרה מתחת לשכבה העליונה של פירות יער. למעלה עם חתיכת הבצק השנייה, וקצץ הן לבליטה 1/2 אינץ ' סביב העוגה. טאק את הבליטה לתוך גליל crimp קצה, לחיצה למטה כדי לחבר חלק הבצק מעבר לקצה הצלחת, מחזיק את העוגה.
חותכים חור במרכז העוגה, כמו גם כמה פתחי אוורור דקורטיביים.
מברשת את החלק העליון של העוגה עם שמנת ולאבק אותו עם סוכר.
אופים במשך 20 דקות. להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F ואופים עוד 20 דקות. מכסים את הקצוות של העוגה בנייר כסף וממשיכים לאפות עד בועת המיצים במרכז להתעבות, 25 עד 35 דקות יותר.
תן לעוגה להתקרר עד שהיא רק חמה למגע לפני חיתוך והגשה. למעלה עם גלידה.