פאי אוכמניות עם קרם שנטילי
פאי אוכמניות עם קרם שנטילי דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 854 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 5 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מלח, סוכר קונדיטורים, זרעים מפולי וניל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: פאי קושאו: מסורת אפלצ'ית דרומית עם קרם שנטילי, קרם שנטילי כתום, ו זנגוויל עם קרם שנטילי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: ארבעה עד חמישה קליפות טארט בגודל 3 אינץ ' או מנות מיני פאי
ללימון המגובש: הכינו קודם את הקישוט כדי שיהיה לו זמן להתגבש בזמן שאתם מכינים את הפשטידה. בעזרת זסטר מתולתל, גרידת הלימון לרצועות מתולתלות. על צלחת, לזרוק את הסוכר בסוכר להתפשט באופן שווה. מניחים בצד ומאפשרים להתגבש. לקרום המתוק: בעזרת מערבל מעמד חשמלי מערבבים את החמאה, הקמח והסוכר במהירות נמוכה עד שהוא משולב ויוצר חלוקי נחל. לאחר מכן מוסיפים את הביצה והמלח, וממשיכים לערבב רק עד שהיא משולבת. בעזרת הידיים יוצרים את הבצק לדיסק קטן. עוטפים בניילון ומניחים לנוח במקרר למשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 365 מעלות צלזיוס. אבק מערוך ומשטח בקמח.
מרדדים את הבצק דק עד 1/4 עד 1/8 אינץ'. ממשיכים לאבק בקמח כשהבצק נעשה דביק.
גזרו עיגולים מעט גדולים יותר מגודל קליפות הטארט שלכם. אם אינך מוצא קליפות טארט בגודל 3 אינץ', פשוט השתמש בגודל הקטן הבא שתוכל למצוא ולהתאים את גזרות הבצק שלך בהתאם.
הניחו את הקרום המתוק בקליפות וקצצו כל עודף לאורך הקצוות. לאחר מכן מרפדים אותו בנייר אפייה ומכבידים אותו במשקולות פאי, פולי קפה או שעועית יבשה.
מניחים את הקליפות על תבנית עם נייר אפייה.
אופים עד להזהבה, 10 עד 12 דקות.
מוציאים ומניחים להתקרר. לקומפוט האוכמניות: בסיר על אש נמוכה מוסיפים כשליש מהאוכמניות, הסוכר והמיץ של 1 לימון. שמרו את יתרת האוכמניות. בעזרת גב הסכין מגרדים את זרעי הווניל ומוסיפים את הזרעים והתרמיל לסיר. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהאוכמניות מתפרקות והקומפוט בעל עקביות סירופית, 5 עד 10 דקות. צור אמבט קרח על ידי הנחת קערת ערבוב לקערה גדולה יותר מלאה בקרח.
יוצקים את הקומפוט למסננת מעל קערת הערבוב. השתמש במרית גומי כדי לעזור לעבד את הקומפוט דרך המסננת.
מוסיפים למיקסר חשמלי את השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטורים, הווניל והקליפה מלימון 1.
מערבבים עד שהפסגות מתחילות להיווצר.
מוסיפים את מילוי האוכמניות לקליפות הפאי המקוררות ומעליהם קרם שנטילי.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.