קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי אפרסק מתובל עם קרום סריג

פאי אפרסק מתובל עם קרום סריג
פאי אפרסק מתובל עם קרום הסריג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאי אפרסק מתובל עם קרום סריג, פאי אפרסק מתובל עם קרום חמאה, ו סריג-קרום פאי אגס.

הוראות

1
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים חמאה וקיצור ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת דומה לארוחה גסה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מערבבים ב 4 כפות מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
מערבבים יותר מים בכףמלאים אם הבצק יבש, משליכים עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני. לשטח לתוך דיסקים; לעטוף להירגע לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
1
מערבבים סוכר, קורנפלור, מיץ לימון ותבלינים בקערה גדולה. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. זרוק ב 3 אפרסקים בכל פעם; blanch 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מעבירים אפרסקים לקערת מים קרים. באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף 1 אפרסק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
חותכים אפרסק לשניים; להשליך בור לחתוך דק. מערבבים פרוסות אפרסק לתערובת סוכר. חזור עם האפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
4
בואו מילוי לעמוד עד טופס מיצים, לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
5
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מגלגלים דיסק בצק גדול יותר על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 עד 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
העברה לצלחת פאי בקוטר 9 אינץ ' עמוק.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
8
מרדדים דיסק בצק קטן יותר על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'. באמצעות סרגל כסיוע, לחתוך בצק לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
כפית מילוי לתוך צלחת מצופה בצק. סדר כמה רצועות בצק על גבי עוגה, מרווח 3/4 אינץ ' זה מזה. טופס סריג על ידי סידור רצועות בצק יותר בזווית ישרה לרצועות הראשונות, המרווח 3/4 אינץ ' זה מזה. לקצץ את קצה הקרום התחתון ואת רצועות הסריג כדי 3/4 אינץ'. מקפלים תחת ו crimp קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
10
לאפות עוגה עד הקרום הוא זהוב מילוי בועות עבה, כיסוי קצה הקרום עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 1 שעה 20 דקות. עוגה מגניבה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה