פאי אפרסק מתובל עם קרום סריג
פאי אפרסק מתובל עם קרום הסריג עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פאי אפרסק מתובל עם קרום סריג, פאי אפרסק מתובל עם קרום חמאה, ו סריג-קרום פאי אגס.
הוראות
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים חמאה וקיצור ומשפשפים בקצות האצבעות עד שהתערובת דומה לארוחה גסה מאוד.
מערבבים יותר מים בכףמלאים אם הבצק יבש, משליכים עד טופס גושים לחים. לאסוף בצק לכדור. מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות, 1 מעט גדול יותר מהשני. לשטח לתוך דיסקים; לעטוף להירגע לפחות 2 שעות עד 2 ימים.
מערבבים סוכר, קורנפלור, מיץ לימון ותבלינים בקערה גדולה. להביא סיר בינוני של מים לרתיחה. זרוק ב 3 אפרסקים בכל פעם; blanch 1 דקה.
מעבירים אפרסקים לקערת מים קרים. באמצעות סכין חדה קטנה, לקלף 1 אפרסק.
חותכים אפרסק לשניים; להשליך בור לחתוך דק. מערבבים פרוסות אפרסק לתערובת סוכר. חזור עם האפרסקים הנותרים.
בואו מילוי לעמוד עד טופס מיצים, לפחות 30 דקות עד 1 שעה.
מגלגלים דיסק בצק גדול יותר על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 עד 14 אינץ'.
העברה לצלחת פאי בקוטר 9 אינץ ' עמוק.
מרדדים דיסק בצק קטן יותר על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'. באמצעות סרגל כסיוע, לחתוך בצק לרצועות 1/2 אינץ ' רחב.
כפית מילוי לתוך צלחת מצופה בצק. סדר כמה רצועות בצק על גבי עוגה, מרווח 3/4 אינץ ' זה מזה. טופס סריג על ידי סידור רצועות בצק יותר בזווית ישרה לרצועות הראשונות, המרווח 3/4 אינץ ' זה מזה. לקצץ את קצה הקרום התחתון ואת רצועות הסריג כדי 3/4 אינץ'. מקפלים תחת ו crimp קצה דקורטיבי.
לאפות עוגה עד הקרום הוא זהוב מילוי בועות עבה, כיסוי קצה הקרום עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 1 שעה 20 דקות. עוגה מגניבה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.