פאי ברי-תפוח-ריבס
פאי ברי-תפוח-ריבס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 423 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו מים, מיץ לימון, פלפל אנגלי קרקע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו חטיפי פאי חמאת תפוחים, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו פאי תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ומלח; חותכים בקיצור עד לקבלת פירורים. מוסיפים בהדרגה מים, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים בצק לשניים כך שחלק אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני; עוטפים כל אחד בניילון. מכניסים למקרר למשך 30 דקות או עד שקל לטפל בהם.
על משטח מקומח קלות מרדדים חלק גדול יותר של בצק כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי צלחת עמוקה.
בקערה גדולה, לזרוק תפוחים עם מיץ לימון וניל, להוסיף פירות יער ריבס.
שלב את הקמח, פלפל אנגלי, קינמון ו 1-1/2 כוסות סוכר; מוסיפים לתערובת תפוחים וזורקים בעדינות לציפוי. כפית לתוך קרום; נקודה עם חמאה.
מרדדים את המאפה שנותר; הכינו קרום סריג. חתוך, חותם וקצוות חליל.
מברשת חלב מעל הסריג העליון.
אופים בחום של 400; במשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -350; אופים 50-60 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמת יתר במידת הצורך. מצננים על רשת.