ניתן להכין את המתכון לפשטידת גבינה-תפוחי אדמה תוך כ-3 שעות ו-30 דקות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-20 גרם חלבון, 64 גרם שומן ובסך הכל 928 קלוריות. תמורת $1.56 למנה, מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה אדומים, תפוחי גלן, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אהוב על 2 אוכלי אוכל וטבחים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פאי גבינה-תפוחי אדמה, פאי לוחות חזיר וגבינה, ופשטידת לוחות תפוחים.
הוראות
1
מכינים את הקרום: דוחסים את הקמח, הסוכר והמלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
2 תפוחי גאלה, לא קלופים
תפוחי גאלה, לא מקולפים
5 אונקיות מורטדלה או בשר חזיר, פרוס דק
מורטדלה או בשר חזיר, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 תפוחי אדמה אדומים גדולים (1 1/2 פאונד), לא קלופים
2
מוסיפים 1 מקל חמאה ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה אדומים גדולים, לא קלופים
3
מוסיפים את 2 מקלות החמאה הנותרים ומקציפים שלוש פעמים, או עד שהתערובת מזכירה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות (לשמור קר במקפיא)
4
הוסף את החומץ, ולאחר מכן הוסף בהדרגה 1/3 כוס מי קרח דרך צינור ההזנה, תוך כדי פעימות ארבע פעמים, עד לאיחוד אחיד. סוחטים את הבצק בין האצבעות. אם הוא לא מחזיק בצורתו, מוסיפים עד 2 כפות מי קרח ומקפיצים פעמיים נוספות (הבצק עדיין צריך להיות פירורי). הופכים על משטח נקי ולוחצים לכדור; מחלקים לשניים, עוטפים בניילון נצמד ומשטחים לשני מלבנים בעובי 1 אינץ'. מקררים לפחות שעה אחת או עד יומיים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות (לשמור קר במקפיא)
(לשמור במקפיא)
10 אונקיות גבינת צ'דר לבנה, מגוררת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להשחמה קלה, 5 עד 7 דקות; מתבלים במלח ומצננים. פורסים את תפוחי האדמה והתפוחים דק מאוד; לזרוק בקערה עם הטימין, 2 כפות שמן זית הנותרות, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ' בנייר כסף, ומשאירים תלייה של 1 אינץ' מכל הצדדים. על משטח מקומח מרדדים חתיכת בצק אחת לריבוע בגודל 12 אינץ', בעובי של כ-1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מעבירים לצלחת המוכנה, תוחבים את הבצק בקצוות ובפינות; אל תקצץ את התלייה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
5
מפזרים את פירורי הלחם על הבצק ומוסיפים את הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
הניחו את המורטדלה מעל, ואז מפזרים כשליש מהגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מורטדלה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
7
שכבה מחצית מתפוחי האדמה והתפוחים מעל בשכבה אחת; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ואז מפזרים עוד שליש מהגבינה. למעלה עם תפוחי האדמה הנותרים, תפוחים; מתבלים שוב ומסיימים בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מרדדים את הבצק שנותר לריבוע בגודל 12 אינץ' ומניחים על המלית. מצמידים את התלייה של שני הקרום יחד, ואז מגלגלים את הבצק מתחתיו וצובטים כדי ליצור קצה בגובה 3/4 אינץ'. יוצרים חריצים בקרום העליון בעזרת סכין כדי לאפשר לאדים לצאת. מקררים 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים את הפאי עד להזהבה, כ-30 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-400 מעלות פרנהייט, מברישים את הקרום בשמנת וממשיכים לאפות עד לפריכות, כ-35 דקות נוספות. מצננים 25 דקות, ואז מוציאים מהתבנית ופורסים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.