פאי גבינת תפוחים הפוך
צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 334 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר חום, קמח, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה הוא רע למדי. נסו תפוח ללא ביצה הפוך עוגה / תפוח הפוך עוגה, סופגניות אפויות פאי תפוחים, ו חטיפי פאי חמאת תפוחים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הפקאנים, הסוכר החום והחמאה; מורחים ל-9 אינץ ' משומן. צלחת פאי.
מרדדים מאפה אחד שיתאים לצלחת הפשטידה; מניחים מעל תערובת הפקאן. חתוך מאפה אפילו עם קצה הצלחת.
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, גבינת הצ ' דר, 1 כף סוכר ווניל עד לקבלת תערובת אחידה; מורחים על מאפה. בקערה גדולה שלבו את התפוחים, הקמח, מיץ הלימון, הקינמון, הג ' ינג ' ר והסוכר שנותר; יוצקים מעל תערובת הגבינה.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. לקצץ, חותם וחליל קצוות.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 45-50 דקות או עד להזהבה. מצננים 5 דקות לפני שהופכים לצלחת הגשה.