פאי דאקירי תות קפוא
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי דקירי תות קפוא. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו תרכיז דאקירי בטעם תות, רוטב רום תות, רום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דאקירי תות קפוא, פאי דאקירי תות קפוא, ו דאקירי תות קפוא קלאסי.
הוראות
מניחים קרקרים במעבד מזון; תהליך עד מתפורר.
הוסף סוכר, מרגרינה, ביצה לבן; דופק 5 פעמים או רק עד לח. הקש תערובת פירור לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 8 דקות, מגניב על מתלה חוט 15 דקות. להקפיא עוגת קרום 30 דקות.
מניחים קערה גדולה במקפיא.
הסר יוגורט וdaiquiri להתרכז מהמקפיא; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר בזמן הקרום הוא קירור.
יוגורט כפית לתוך קערה צוננת גדולה במיוחד. בעדינות לקפל להתרכז רום ליוגורט. להקפיא 45 דקות או רק עד סט אבל לא מוצק. תערובת יוגורט כפית לתוך קרום מוכן; להקפיא עד סט. מכסים בניילון נצמד; להקפיא 6 שעות או עד המשרד.
מניחים את העוגה במקרר 30 דקות לפני ההגשה כדי לרכך.
מגישים עוגה עם רוטב תות-רום.