פאי דלעת קרמל-קראנץ'
עוגת דלעת קרמל-קראנץ ' לוקחת בערך 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 8. לקינוח הזה יש 451 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 181 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לכם קצפת ואגוזי מלך נוספים, מעטפת מאפה לא אפויה, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 41%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת תפוחים קראנץ ' קרמל, פאי גלידה פריך בוטנים וקרמל, ו פאי גלידה פריך בוטנים וקרמל.
הוראות
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס סוכר חום, אגוזי מלך וחמאה עד לקבלת פירורים. לחץ על החלק התחתון של מעטפת מאפה. בקערה גדולה מקציפים את הביצים, הדלעת, התמצית, הקינמון, המלח, המייס, הג ' ינג ' ר ושאר הסוכר החום עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים פנימה שמנת.
יוצקים לקליפת מאפה. מכסים את הקצוות באופן רופף בנייר כסף.
אופים בחום של 400 לום למשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל -350 מעלות; אופים 40-45 דקות יותר או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
הסר נייר כסף. מצננים על רשת.
מקשטים בקצפת ואגוזי מלך נוספים אם רוצים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח
וין סנטו, מוסקטו ויין קרח הם הבחירות המובילות שלי לפאי דלעת. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים בדלעת. גם מוסקטו נוצץ טוב יעבוד, ואם מתחשק לך לבזבז, יין קרח. טרה ד ' אורו מוסקטו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![טרה ד ' אורו מוסקטו]()
טרה ד ' אורו מוסקטו
לטרה ד ' אורו מוסקטו יש ניחוחות משכרים של פריחת אפרסק מבושמת ויערה טרייה. טעם עוגת גבינה לימון מתוק וקרמי מלווה במשמש טרי בהיר ופירות אפרסק לבן על החיך. חומציות פריכה שומרת על תחושת הפה עשירה ומאוזנת עם תווים מתמשכים של עלי ורדים בגימור. מוסקטו זה מותאם באופן מושלם לקינוחי פירות טריים או עם מנות תאילנדיות או הודיות חריפות.