פאי הדלעת של ג'ן.
פאי הדלעת של ג'ן הוא ... צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, תמצית vanillan, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
מניחים חצאי דלעת, לחתוך בצד למטה, על תבנית אפייה מוכנה.
צלי דלעת בתנור שחומם מראש עד למכרז, על 1 שעה. להפריש עד מגניב מספיק כדי להתמודד, לפחות 15 דקות.
הסר זרעים מן דלעת להשליך. לגרוף בשר דלעת לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בעוד הדלעת נצלית, מרדדים בצק עוגה כדי להתאים צלחת פאי 9 אינץ'. קצוות Crimp כדי ליצור גבול. מקררים את הבצק עד שמצונן, לפחות 45 דקות.
קו בצק עוגה צונן עם 2 יריעות של רדיד אלומיניום ויוצקים משקולות עוגה לתוך רדיד.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום מוגדר על הצדדים וזהב קל על הגבול, כ -25 דקות.
הסר רדיד אלומיניום עם משקולות עוגה.
לטאטא ביצה לבן ומים יחד בקערה קטנה.
מברשת גבול של קרום העוגה עם תערובת ביצה לבן ולחזור לתנור.
אופים עד תחתית העוגה מופיע יבש להגדיר, על 10 דקות יותר.
הסר את הקרום מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
להקציף 2 כוסות מחית דלעת, שמנת, ביצים, סוכר חום, סירופ מייפל, קמח, וניל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן, ומלח יחד בקערה עד חלקה.
יוצקים תערובת דלעת לתוך קרום עוגה אפוי.
אופים עוגה בתנור שחומם מראש עד שנקבע רק במרכז, כ -50 דקות.