פאי המשי הצרפתי של סינדי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פאי המשי הצרפתי של סינדי. תמורת 54 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 394 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -26 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית וניל, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק שעועית שחורה - סינדי סטייל , עוגת שוקולד משי פרנץ' , וטוסט בריוש בלטהזר .
הוראות
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות. מרפדים את מעטפת הבצק בעובי כפול של נייר כסף כבד.
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
בסיר קטן מערבבים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מצננים עד פושר (כ-90 מעלות), תוך ערבוב מדי פעם.
בקערה גדולה מקציפים חמאה עד שהיא בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה קקאו עד לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת הסוכר המצונן; מקציפים במהירות גבוהה במשך 5 דקות.
לפזר באופן שווה לתוך הקרום. מקררים 4-6 שעות לפני ההגשה. מקררים שאריות.