קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות0
מגזין

פאי המשי הצרפתי של סינדי

פאי המשי הצרפתי של סינדי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את פאי המשי הצרפתי של סינדי. תמורת 54 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 394 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -26 גרם שומן למנה. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית וניל, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מרק שעועית שחורה - סינדי סטייל , עוגת שוקולד משי פרנץ' , וטוסט בריוש בלטהזר .

הוראות

1
קו 9-in. צלחת פאי עם מאפה; לקצוץ ולחליל קצוות. מרפדים את מעטפת הבצק בעובי כפול של נייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 מקל מסטיק מנטה1 מקל מסטיק מנטה
3
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1 מקל מסטיק מנטה1 מקל מסטיק מנטה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בסיר קטן מערבבים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת מגיעה ל-160 מעלות ומצפה את גב כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל. מצננים עד פושר (כ-90 מעלות), תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
בקערה גדולה מקציפים חמאה עד שהיא בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה קקאו עד לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות עכשיו ומאוחר יותרסוכריות עכשיו ומאוחר יותר
ליקר אגוזי לוזליקר אגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוסיפים את תערובת הסוכר המצונן; מקציפים במהירות גבוהה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
לפזר באופן שווה לתוך הקרום. מקררים 4-6 שעות לפני ההגשה. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'