המתכון פאי הרועים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 767 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.24 דולר למנה. גשו לסופר וקנו גזר, פלפל, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
משמנים 3 ליטר 2 עד 3 אינץ ' עמוק צלחת גרטן או קדרה עם 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
במחבת גדולה מחממים 1 כף מהחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השום ואת טימין ומבשלים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הבשר, שוברים אותו בכף עץ ומבשלים עד שהבשר מאבד את צבעו האדום, כ -5 דקות.
מוסיפים את 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8
הסר את עלה הדפנה וכף את עודפי השומן במידת הצורך. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
9
מחממים את יתרת 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מורחים את תערובת הבשר על תחתית הקדרה, מעליהם את הפטריות, ואז את הגזר והלפת. מקציפים את הביצה לתפוחי האדמה ומורחים אותם לחלוטין על הירקות לסיום הפשטידה.
אם רוצים, מפזרים מעל את הגבינה וצולים את הפשטידה מתחת לצלייה שחוממה מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
14
מגישים מיד.
15
שים את הירקות במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מוסיפים מספיק מים כדי שיגיעו באמצע הדרך למעלה עם החמאה והסוכר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מכוונים את האש לשמירה על רתיחה. מכסים את הירקות בסיבוב נייר קלף גדול מספיק בכדי להתאים לקוטר הפנימי של התבנית, או עם מכסה פתוח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
הסר את המכסה והעלה את החום לגובה. זורקים את הירקות לעיתים קרובות לתבנית, כאשר הנוזל מתאדה לזיגוג חלק ומבריק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן