קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

פאי הרועים

פאי הרועים
המתכון פאי הרועים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 767 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.24 דולר למנה. גשו לסופר וקנו גזר, פלפל, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים 3 ליטר 2 עד 3 אינץ ' עמוק צלחת גרטן או קדרה עם 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2
במחבת גדולה מחממים 1 כף מהחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השום ואת טימין ומבשלים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הבשר, שוברים אותו בכף עץ ומבשלים עד שהבשר מאבד את צבעו האדום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
8
הסר את עלה הדפנה וכף את עודפי השומן במידת הצורך. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
9
מחממים את יתרת 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
מורחים את תערובת הבשר על תחתית הקדרה, מעליהם את הפטריות, ואז את הגזר והלפת. מקציפים את הביצה לתפוחי האדמה ומורחים אותם לחלוטין על הירקות לסיום הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לפתלפת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
12
אופים 30 עד 40 דקות, עד שהם מחוממים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
אם רוצים, מפזרים מעל את הגבינה וצולים את הפשטידה מתחת לצלייה שחוממה מראש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
14
מגישים מיד.
15
שים את הירקות במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מוסיפים מספיק מים כדי שיגיעו באמצע הדרך למעלה עם החמאה והסוכר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מכוונים את האש לשמירה על רתיחה. מכסים את הירקות בסיבוב נייר קלף גדול מספיק בכדי להתאים לקוטר הפנימי של התבנית, או עם מכסה פתוח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
הסר את המכסה והעלה את החום לגובה. זורקים את הירקות לעיתים קרובות לתבנית, כאשר הנוזל מתאדה לזיגוג חלק ומבריק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

1בטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבותבטטה, קלופה וחתוכה לקוביות עבות0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות מרוסקות משומרעגבניות מרוסקות משומר340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצ'דר בית חווה מגורד (לא חובה)צ'דר בית חווה מגורד (לא חובה)227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות כפתור או קרמיני, גזוזות ורבעיותפטריות כפתור או קרמיני, גזוזות ורבעיות1כף. חומץ ביין אדוםשמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי פטרוזיליה שטוחים טחוניםעלי פטרוזיליה שטוחים טחונים2חתיכות טופי הית' ברעלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים2ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'טלה טחוןטלה טחון1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך1אוראו ממולאים כפוליםמלח כשר ועודמלח כשר ועוד6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה russet (כ 4 בינוני), קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה russet (כ 4 בינוני), קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ1חתיכות טופי הית' בר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לפת, לחתוך לחתיכות 1 אינץלפת, לחתוך לחתיכות 1 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1אוראו ממולאים כפוליםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2חתיכות טופי הית' ברחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת