פאי הרועים
פאי הרועים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.69 דולר למנה. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, מרק עוף, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. 352 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'.
מניחים בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מניחים על אש גבוהה, מכסים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, חשפו, הורידו את האש כדי לשמור על רתיחה ובשלו עד שהם רכים ונמחצים בקלות בעזרת מלקחיים, בערך 10 עד 15 דקות.
מכניסים את החצי וחצי והחמאה לכלי בטוח למיקרוגל ומחממים במיקרוגל עד לחימום, כ-35 שניות.
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ואז חוזרים לסיר. מועכים את תפוחי האדמה ואז מוסיפים את החצי וחצי, החמאה, המלח והפלפל וממשיכים לרסק עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את החלמון עד לאיחוד טוב.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מכינים את המילוי.
מניחים את שמן הקנולה לתבנית מטגנת בגודל 12 אינץ ' ומניחים על אש בינונית גבוהה. לאחר שהשמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל והגזר ומקפיצים רק עד שהם מתחילים לקבל צבע, כ -3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הטלה, המלח והפלפל ומבשלים עד להשחמה ובישול, כ -3 דקות.
מפזרים את הבשר עם הקמח וזורקים לציפוי, ממשיכים לבשל עוד דקה.
מוסיפים את רסק העגבניות, מרק העוף, ווסטרשייר, הרוזמרין, הטימין ומערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים לאט 10 עד 12 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט.
מוסיפים את התירס והאפונה לתערובת הטלה ומורחים בצורה אחידה לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 11 על 7 אינץ'. למעלה עם פירה, מתחיל סביב הקצוות כדי ליצור חותם כדי למנוע את התערובת מבעבע למעלה להחליק עם מרית גומי.
מניחים על תבנית חצי גיליון מרופדת על המדף האמצעי של התנור ואופים 25 דקות או סתם עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים.
מוציאים למתלה קירור לפחות 15 דקות לפני ההגשה.