צריך קינוח צמחוני? פאי התפוחים הגדול של מיידה יכול להיות מתכון אדיר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ביצים, קינמון טחון, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 14 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. נסו Maida Cake / מיידה בורפי, Maida Chegodilu - איך לעשות Chegodilu עם Maida - קרישנה Jayanthi / Gokulashtami s, ו עוגת תפוחים סופגניות אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור המאפה, לשלב את הקמח, מלח, ואבקת אפייה בקערה של מעבד מזון מצויד להב מתכת.
מוסיפים את החמאה והדופק כ -20 פעמים כדי לערבב את החמאה דק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3
מוסיפים את הביצים והחלמונים ואת הדופק עד הבצק רק מתחיל ליצור כדור, אבל כבר לא. הפוך את הבצק למשטח משוריין והסר בזהירות את הלהב. השתמש בידיים שלך כדי ללחוץ על הבצק לתוך דיסק בעובי 1/2 אינץ'. לעטוף בניילון נצמד ולקרר את הבצק לפחות שעה או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
עבור המילוי, להמיס את החמאה במחבת גדולה עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים תפוחים ומפזרים סוכרים וקינמון. מכסה פאן ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות, עד תפוחים יש מיצים exuded. לחשוף ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים רכים. כשליש יתפוררו, ושאר פרוסות התפוח יישארו ללא פגע. לקרר את המילוי. עשוי להתבצע כמה ימים מראש ומאוחסן, מכוסה, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
כדי ליצור את העוגה, מחממים את התנור ל 191° ולהגדיר מתלה ברמה הנמוכה ביותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
גליל בצק לקוטר של 16 אינץ ' ומרכז על מחבת. כף מילוי למרכז של דיסק הבצק ולקפל בצק התלוי לכיוון מרכז העוגה.