קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ליים כתום עם ציפוי מרנג

פאי ליים כתום עם ציפוי מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי לימון כתום עם ציפוי מרנג. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, מיץ תפוזים סחוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פאי תפוזים ליים עם ציפוי מרנג, פאי ליים עם ציפוי מרנג, ו איך להכין ציפוי עוגת מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. עם מתלה באמצע התנור. במעבד מזון, קרקרים דופק עד מתפורר. לטפטף לאט חמאה תוך פועם עד פירורים לחים אבל עדיין מתפורר. הקש תערובת למחבת springform באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה. ודא הקרום הולך לפחות 1 אינץ ' את הצדדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית להקציף יחד חלמונים ביצה, חלב, סיד ומיצים תפוזים שידות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים לתוך הקרום ואופים עד ערכות עוגה, על 30 עד 35 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מטאטא Preheat. במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא חלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. לאט להוסיף סוכר עד מרנג הופך מבריק. להגביר את המהירות ולהמשיך לטאטא עד מרנג מחזיק פסגות רכות בינוניות. פאי מעולה עם מרנג. מטגנים באמצע התנור עד שהקצפת מתחילה להשחים למעלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®