קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאי ליים כתום עם ציפוי מרנג

פאי ליים כתום עם ציפוי מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פאי לימון כתום עם ציפוי מרנג. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, מיץ תפוזים סחוט, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פאי תפוזים ליים עם ציפוי מרנג, פאי ליים עם ציפוי מרנג, ו איך להכין ציפוי עוגת מרנג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. עם מתלה באמצע התנור. במעבד מזון, קרקרים דופק עד מתפורר. לטפטף לאט חמאה תוך פועם עד פירורים לחים אבל עדיין מתפורר. הקש תערובת למחבת springform באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה. ודא הקרום הולך לפחות 1 אינץ ' את הצדדים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית להקציף יחד חלמונים ביצה, חלב, סיד ומיצים תפוזים שידות.
מרכיבים שתצטרך
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתוך הקרום ואופים עד ערכות עוגה, על 30 עד 35 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מטאטא Preheat. במערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לטאטא חלבונים ביצה במהירות בינונית עד קצף. לאט להוסיף סוכר עד מרנג הופך מבריק. להגביר את המהירות ולהמשיך לטאטא עד מרנג מחזיק פסגות רכות בינוניות. פאי מעולה עם מרנג. מטגנים באמצע התנור עד שהקצפת מתחילה להשחים למעלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה