פאי לימון III
לימון פאי III דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 38 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 236 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . זה עובד היטב כקינוח זול. גשו לסופר וקנו ביצים, לימונים, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בלונדיניות לימון עם זיגוג לימון , גליל עוגת לימון עם מילוי לימון קורד , ולחם אוכמניות לימון עם זיגוג לימון .
הוראות
פורסים לימונים דק ככל האפשר ומשאירים על הקליפה.
מערבבים עם סוכר; לערבב היטב.
מניחים לעמוד לפחות שעתיים, תוך ערבוב מדי פעם.
טורפים היטב את הביצים, ומוסיפים לתערובת הלימון; לערבב היטב.
מניחים בקליפת פאי בגודל 9 אינץ', מסדרים את פרוסות הלימון באופן שווה. מכסים בקרום העליון.
אופים ב-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס) במשך 12 דקות. הפחיתו את החום ל-375 מעלות F (190 מעלות צלזיוס).
אופים עוד כ-20 דקות, או עד שהסכין שהוחדרת יוצאת נקייה. מצננים לפני ההגשה.