פאי מייפל פקאן עם קומקווט ובורבון
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חצאי פקאן, קמח, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -36 דקות. נסו פאי פקאן בורבון מייפל, פאי פקאן בורבון מייפל, ו עוגת פקאן מייפל-בורבון (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 (חוֹרֶף) בורבון 165 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 1/2 כוס סירופ תירס קל 3 larges x ביצים גדולות, מכות קלות 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה, לבצק טארט קשקשי 150 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 3/4 כוס סוכר מגורען 1 (יכול להיות או להרחיק) מלח כשר 85 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 1/3 כוס קומקווט, פרוס דק 155 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 1/2 סירופ מייפל כוס 285 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) חצאי פקאן כוס 1 1 קילו קישואים, מלח, לבצק טארט קשקשי 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חמאה לא מלוחה, קרה מאוד, עבור בצק טארט פתיתי 55 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) 1/4 כוס חמאה ללא מלח 1 1 קילו קישואים, תמצית וניל 150 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 2/3 כוס מים, קר מאוד, עבור בצק טארט קשקשי