קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פאי מרנג לימון מלוח

פאי מרנג לימון מלוח
פאי מרנג לימון מלוח עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלכם. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ טעם הבית דורש קליפת לימון, סוכר, קרם אבנית ומיץ לימון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 14%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, עוגת מרנג לימון, סיפורי משפחה והדרכת מרנג, ו פאי מרנג לימון מאייר עם קרום עוגיות לימון ג'ינג'ר.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו קמח ומלח; חותכים את הקיצור עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, זורקים בעזרת מזלג עד שהבצק יוצר כדור.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מרדדים מאפה כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
מעבירים מאפה לצלחת פאי. חתוך מאפה ל-1/2 אינץ'. מעבר לקצה צלחת העוגה; קצוות חליל.
4
מרפדים בעובי כפול של נייר כסף כבד.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים בחום של 450 מעלות צלזיוס למשך 8 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר נייר כסף; מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
למילוי, בסיר קטן, שלבו את הסוכר, עמילן התירס, הקמח והמלח. מערבבים בהדרגה מים. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהם מסמיכים ומבעבעים, כ -2 דקות. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של תערובת לחלמונים; להחזיר את כל למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את החמאה, מיץ הלימון, מקלפים ומחלצים עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חלץחלץ
חמאהחמאה
10
יוצקים מילוי חם לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
11
בקערה קטנה מקציפים חלבונים וקרם אבנית במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, גבוה עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות וסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מורחים באופן שווה על מילוי חם, איטום קצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
13
אופים בחום של 350 דקות במשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מגניב על מתלה חוט במשך שעה 1. מכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה. אחסן שאריות במקרר.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור

יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה

קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח ופורט לבן הם בחירה מצוינת לעוגת מרנג לימון. מכיוון שעוגת מרנג לימון היא די חומצית, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. אתה יכול לנסות את הקציר המאוחר של הוניג סוביניון בלאן ( חצי בקבוק). הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-65 דולר לבקבוק.
קציר מאוחר של הוניג סוביניון בלאן ( חצי בקבוק)
קציר מאוחר של הוניג סוביניון בלאן ( חצי בקבוק)
ניחוחות וטעמים ארוגים מורכבים של תפוח אפוי, משמש מיובש, פריחת תפוז ושקדים קלויים טריים. עשיר ומאוזן להפליא על המזרן. קינוח בבקבוק!