פאי מרנג תפוזים לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 279 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן למנה. תמורת 79 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, מלח, חלמונים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: פאי מרנג תפוזים , פאי מרנג תפוזים ופאי מרנג תפוזים .
הוראות
1
ב-2-3-Qt. סיר, מערבבים סוכר, עמילן תירס ומלח. בעזרת מטרפת תיל מערבבים בהדרגה מיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3
מוסיפים מיץ לימון וחמאה. מבשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד ומביאים לרתיחה בהדרגה. מנמיכים את האש כשהתערובת מתחילה להסמיך. מרתיחים לאט במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מסירים מהאש; מערבבים פנימה קליפה.
5
יוצקים מילוי חם לקליפת הפאי.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6
מניחים לעמוד, ומאפשרים להיווצרות סרט דק מלמעלה.
7
בינתיים, למרנג, מקציפים חלבונים בקערה קטנה עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים קרם טרטר; מקציפים על גבוה עד שנוצרות פסגות רכות. להפחית את המהירות לבינונית; מוסיפים סוכר בהדרגה, בערך 1 כף בכל פעם. מקציפים על גבוה עד שהוא נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
כף מרנג מסביב לקצה המילוי. בעזרת מרית, דוחפים את המרנג בעדינות אל הקצה הפנימי של הקרום, אוטמים היטב. מערבבים מרנג למרכז הפאי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
אופים בחום של 350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מצננים על רשת בטמפרטורת החדר למשך שעתיים לפני ההגשה. כדי לחתוך, השתמש בסכין חדה טבולה במים חמים.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פורט, וין סנטו וריזלינג לקציר מאוחר הם אפשרויות נהדרות עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate Bottled. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Hunt Country Vineyards Ruby Port Estate בבקבוקים
מועדף אישי של מנהל ייצור היין שלנו ג'ונתן האנט. הרם את רגליך לאחר העבודה או לאחר ארוחת הערב, לגמו את נמל הרובי שלנו והירגעו. יין זה כולל תווים עשירים של פירות יער וסיומת ארוכה וחלקה. פורט הרובי החלק והלבבי שלנו מתחיל בתערובת של יינות קורו נואר ושמבורצ'ין. לאחר מכן אנו מחזקים את התערובת ב-100% ברנדי ענבים (משקאות חריפים מזוקקים) וממתיקים אותו כדי להביא את כל הטעמים לאיזון מושלם. מגישים בטמפרטורת החדר קרירה.