קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

פאי נקניקיות האי טייבי של רון

פאי נקניקיות האי טייבי של רון
פאי הנקניקיות של האי Tybee של רון דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 604 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -47 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, פלפל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 35% , וזה די גרוע. מתכונים דומים: את פאי התפוחים ברנדי של רון , עוגת הכל חוץ מהכיור המטבח של רון וויזלי , ו- Gorge's of Tybee Mixed Greens Tossed in Vinaigrette honey .

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
קרום פאי צלחת עמוקהקרום פאי צלחת עמוקה
2
במחבת כבדה על אש בינונית, מפוררים את הנקניק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי 1 (9 אינץ') עמוק, אפוי חלקי ומקוררקרום פאי 1 (9 אינץ') עמוק, אפוי חלקי ומקורר
ציוד שתשתמש בו
(9 אינץ') קרום פאי בצלחת עמוקה, אפוי חלקית ומקורר(9 אינץ') קרום פאי בצלחת עמוקה, אפוי חלקית ומקורר
3
מטגנים את הנקניק עד לבישול מלא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית מלח (השתמש פחות אם הנקניק מלוח)1/2 כפית מלח (השתמש פחות אם הנקניק מלוח)
4
מסננים את השומן, מסירים את הנקניק ומניחים בצד. ממיסים את החמאה במחבת אחרת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מלח (השתמש פחות אם הנקניק מלוח)מלח (השתמש פחות אם הנקניק מלוח)
(השתמש פחות אם הנקניק מלוח)(השתמש פחות אם הנקניק מלוח)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מטגנים את הבצל בחמאה עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'3 לפתות קטנות, קלופות ופרוסות לעובי 1/8 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את החלב ומחממים עד שעולים אדים, אך לא להרתיח את החלב.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
7
חותכים את גבינת השמנת לחתיכות קטנות, מוסיפים אותה לתערובת הבצל ומסירים את המחבת מהאש. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, ואז מוסיפים את הצ'דר, תערובת הבצל, הווסטרשייר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מערבבים היטב ויוצקים את זה לתוך הקרום. מעל עם נקניק מבושל, ואופים במשך 30 דקות, או עד להתייצבות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

פאי עובד ממש טוב עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. הריזלינג המאוחר של שאטו שנטל עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-21 דולר לבקבוק.
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר
שאטו שנטל ריזלינג קציר מאוחר