קל סלמון פאי הוא מתכון פסקטארי עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -46 גרם חלבון , 75 גרם שומן ובסך הכל 1127 קלוריות . , מתכון זה מכסה 49% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כשעה . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל כשר, שמן קנולן, עלי פטרוזיליה וגרידת לימון. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי ברוקולי שמנת וסלמון מעושן , פאי דגים עם סלמון טרי ומעושן , ופשטידת פירות טריים קל בריזי .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מברישים את שני צידי הסלמון ב-1 כפית מיץ לימון ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים 2 כפות שמן ב-2 מחבתות נפרדות על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים לכל מחבת חצי מהבצל וחצי מהשום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד לריכוך, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות והתימין למחבת אחת ואת התרד, גרידת הלימון ושאר מיץ הלימון במחבת השנייה. מערבבים את התרד עד שהוא נבול, ואז מעבירים אותו לקערה ומניחים בצד.
גזרו את הקצוות הדקים יותר של פילה הסלמון כך שיהיו לכם 4 חתיכות בעובי אחיד. פורסים עלה בצק על משטח מקומח קלות. מעבירים מערוך קלות מעל 2 או 3 פעמים כדי לאטום את התפרים ולהאריך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
חותכים את עלה הבצק ל-3 רצועות שוות, תוך שימוש בתפרים הטבעיים כמדריך.
9
מרדדים את עלה בצק העלים השני לקבלת רצועה אחת נוספת. שמור את בצק העלים שנותר לשימוש אחר. דוקרים קלות את 4 הרצועות בעזרת מזלג. שים 1 כף גדושה של תערובת פטריות על חצי אחד מכל מאפה, מעל עם סלמון, ואז שכבה עם כף גדושה של תערובת תרד. מרטיבים את שולי המאפה במים ומקפלים את החצי השני, לוחצים קלות ומקפלים לאטום השוליים. חוזרים על הפעולה עם שאר המאפה והמלית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך