קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

פאי סלמון קל

פאי סלמון קל
קל סלמון פאי הוא מתכון פסקטארי עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -46 גרם חלבון , 75 גרם שומן ובסך הכל 1127 קלוריות . , מתכון זה מכסה 49% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כשעה . המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש מלח ופלפל כשר, שמן קנולן, עלי פטרוזיליה וגרידת לימון. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 79% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי ברוקולי שמנת וסלמון מעושן , פאי דגים עם סלמון טרי ומעושן , ופשטידת פירות טריים קל בריזי .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מברישים את שני צידי הסלמון ב-1 כפית מיץ לימון ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
מחממים 2 כפות שמן ב-2 מחבתות נפרדות על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
5
מוסיפים לכל מחבת חצי מהבצל וחצי מהשום. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ומקפיצים עד לריכוך, כ-5 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות והתימין למחבת אחת ואת התרד, גרידת הלימון ושאר מיץ הלימון במחבת השנייה. מערבבים את התרד עד שהוא נבול, ואז מעבירים אותו לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מטגנים את הפטריות עד שהן מצטמצמות ורכות, כ-5 דקות. מכבים את האש ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
גזרו את הקצוות הדקים יותר של פילה הסלמון כך שיהיו לכם 4 חתיכות בעובי אחיד. פורסים עלה בצק על משטח מקומח קלות. מעבירים מערוך קלות מעל 2 או 3 פעמים כדי לאטום את התפרים ולהאריך מעט.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
חותכים את עלה הבצק ל-3 רצועות שוות, תוך שימוש בתפרים הטבעיים כמדריך.
9
מרדדים את עלה בצק העלים השני לקבלת רצועה אחת נוספת. שמור את בצק העלים שנותר לשימוש אחר. דוקרים קלות את 4 הרצועות בעזרת מזלג. שים 1 כף גדושה של תערובת פטריות על חצי אחד מכל מאפה, מעל עם סלמון, ואז שכבה עם כף גדושה של תערובת תרד. מרטיבים את שולי המאפה במים ומקפלים את החצי השני, לוחצים קלות ומקפלים לאטום השוליים. חוזרים על הפעולה עם שאר המאפה והמלית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מינסטר, חצויהגבינת מינסטר, חצויה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
חותכים 2 פתחי אוורור בחלק העליון של כל חבילת מאפה ומסדרים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
אופים עד שהמאפה מזהיב והדג רק אטום במרכזו, כ-25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מעבירים את הפשטידות מהתנור לכלי הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות