פאי ספגטי טונה הוא מנה ראשונה ל-6 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -11 גרם חלבון , 5 גרם שומן , וסך של 166 קלוריות . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 12% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ-Taste of Home דורש חמאה, גבינת פרמזן, חלב וביצה. אדם אחד התרשם ממתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה ו-5 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון כף של 42% , וזה ציון מוצק. ספגטי טונה עם פול , טונה וספגטי - בסגנון איטלקי , וסלט טונה אדומה צרובה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מבשלים את הספגטי לפי הוראות היצרן; שוטפים במים קרים ומסננים. בקערה גדולה, מערבבים את הספגטי, גבינת פרמזן, ביצה, חמאה, שום, מלח ופלפל. מהדקים לתחתית ולדפנות של תבנית פאי משומנת בקוטר 23 ס"מ; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
תבניות מאפינס
פירורי בשר צמחוני קפואים
3 כפות שמן אגוזי מלך קלויים
תותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סיני
2
במחבת גדולה, מטגנים בצל בחמאה עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
תבניות מאפינס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורק
3
הסירו מהאש. ערבבו פנימה את הקמח והתבלינים עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה קטנה, טרפו יחד את החלב, השמנת החמוצה והביצה. ערבבו לתוך תערובת הבצל עד לקבלת תערובת אחידה.