המתכון לפאי עוף דרום-מערבי של סאני יכול להיות מוכן בכשעה ו-20 דקות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 781 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -58 גרם שומן . תמורת 1.54 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. גש לחנות וקנית קמח, שמן זית, ירכי ורגלי עוף ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון ספוג של 55% , מנה זו טובה. נסו את ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה פירות סאני , פאי עוף בסיר חרס , ושיבולת שועל דרום-מערבית בריאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור מראש ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
3
לבצק: בכוס, הוסיפו 1/4 כוס מים קרים ואת הסזון. ערבבו להמסה והניחו בצד. במעבד מזון, הוסיפו את הקמח, החמאה והמלח. לאחר מכן, טחנו בפולסים עד שהחמאה מתערבבת בחלוקים קטנים בתוך הקמח. הוסיפו לאט ובזרם את המים המתובלים תוך כדי טחינה עד שהבצק מתאחד.
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוציאים את הבצק מהמעבד, יוצרים ממנו כדור ומשטחים אותו לדיסק. עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר בזמן שמכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
למילוי: בסיר, מניחים את העוף, חצי מכמות הטימין, שיני שום כתושות וממלאים את הסיר במים שיכסו את העוף בכ-2.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
2 כוסות שיני שום
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מפזרים קורט מלח נדיב ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף מגיע לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס, או עד שהנוזלים צלולים בעת ניקוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוציאים את חלקי העוף מהמים ומניחים על צלחת להתקרר. שומרים 1/4 כוס מנוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
בינתיים, במחבת גדולה, מוסיפים את החמאה, השמן, השום הפרוס, פלפל הסראנו, את הטימין הנותר, הסאזון והכמון, ומתבלים בקורט מלח ומעט פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
בינתיים, הוציאו את הבצק מהמקרר ופיזרו משטח ישר בקמח. קמחו מערוך וגלגלו את הבצק לעיגול בעובי של כ-3 מ"מ. בעזרת סכין או גלגל פיצה, חתכו את הקצוות. מרכזו את הבצק בתבנית פאי בקוטר 20 או 23 ס"מ, ותנו לעודפי הבצק לגלוש על הקצוות.
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
יוצקים את המלית לתוך הבצק. כופפים את הקצוות העודפים מעל החלק העליון של הפאי, ומוודאים שלא יתפשט יותר מדי בצק בחיבורים. כמות זו של בצק משאירה חור במרכז לאוורור. בקערה קטנה, טורפים את הביצה וקצת מים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
מברישים בעדינות את שטיפת הביצה על החלק העליון של בצק הפאי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
17
אופים עד שהקרום זהוב-חום והחלק הפנימי מבעבע, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'