קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פאי עוף דרום-מערבי של סאני

פאי עוף דרום-מערבי של סאני
המתכון לפאי עוף דרום-מערבי של סאני יכול להיות מוכן בכשעה ו-20 דקות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 781 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -58 גרם שומן . תמורת 1.54 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. גש לחנות וקנית קמח, שמן זית, ירכי ורגלי עוף ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון ספוג של 55% , מנה זו טובה. נסו את ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה פירות סאני , פאי עוף בסיר חרס , ושיבולת שועל דרום-מערבית בריאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור מראש ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
לבצק: בכוס, הוסיפו 1/4 כוס מים קרים ואת הסזון. ערבבו להמסה והניחו בצד. במעבד מזון, הוסיפו את הקמח, החמאה והמלח. לאחר מכן, טחנו בפולסים עד שהחמאה מתערבבת בחלוקים קטנים בתוך הקמח. הוסיפו לאט ובזרם את המים המתובלים תוך כדי טחינה עד שהבצק מתאחד.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוציאים את הבצק מהמעבד, יוצרים ממנו כדור ומשטחים אותו לדיסק. עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר בזמן שמכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
למילוי: בסיר, מניחים את העוף, חצי מכמות הטימין, שיני שום כתושות וממלאים את הסיר במים שיכסו את העוף בכ-2.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מפזרים קורט מלח נדיב ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף מגיע לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס, או עד שהנוזלים צלולים בעת ניקוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט2 עד 3 כפות בצל ירוק קצוץ דק, לקישוט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מוציאים את חלקי העוף מהמים ומניחים על צלחת להתקרר. שומרים 1/4 כוס מנוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8
בינתיים, במחבת גדולה, מוסיפים את החמאה, השמן, השום הפרוס, פלפל הסראנו, את הטימין הנותר, הסאזון והכמון, ומתבלים בקורט מלח ומעט פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
טגנו תוך כדי ערבוב עד שהמחבת ריחנית, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את התערובת הקפואה ואת נוזל הבישול ששמרתם. מגבירים את האש ליצירת אדים וממשיכים לערבב עד שתערובת הירקות מבושלת, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
11
מוסיפים את הקמח בפירורי תירס ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את החלב. נותנים לתערובת להתבשל ולהסמיך כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכלכתום והדבק צבע מאכל
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
12
הסירו מהאש.
13
בינתיים, הוציאו את הבצק מהמקרר ופיזרו משטח ישר בקמח. קמחו מערוך וגלגלו את הבצק לעיגול בעובי של כ-3 מ"מ. בעזרת סכין או גלגל פיצה, חתכו את הקצוות. מרכזו את הבצק בתבנית פאי בקוטר 20 או 23 ס"מ, ותנו לעודפי הבצק לגלוש על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
14
הסירו את העור מהעוף המבושל, הוציאו את הבשר מהעצמות וגזרנו או קוצצים אותו. ערבבו לתוך הסיר יחד עם הקרם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
יוצקים את המלית לתוך הבצק. כופפים את הקצוות העודפים מעל החלק העליון של הפאי, ומוודאים שלא יתפשט יותר מדי בצק בחיבורים. כמות זו של בצק משאירה חור במרכז לאוורור. בקערה קטנה, טורפים את הביצה וקצת מים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
מברישים בעדינות את שטיפת הביצה על החלק העליון של בצק הפאי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
17
אופים עד שהקרום זהוב-חום והחלק הפנימי מבעבע, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף