המתכון לפאי עוף דרום-מערבי של סאני יכול להיות מוכן בכשעה ו-20 דקות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 781 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -58 גרם שומן . תמורת 1.54 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. גש לחנות וקנית קמח, שמן זית, ירכי ורגלי עוף ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון ספוג של 55% , מנה זו טובה. נסו את ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה פירות סאני , פאי עוף בסיר חרס , ושיבולת שועל דרום-מערבית בריאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור מראש ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
3
לבצק: בכוס, הוסיפו 1/4 כוס מים קרים ואת הסזון. ערבבו להמסה והניחו בצד. במעבד מזון, הוסיפו את הקמח, החמאה והמלח. לאחר מכן, טחנו בפולסים עד שהחמאה מתערבבת בחלוקים קטנים בתוך הקמח. הוסיפו לאט ובזרם את המים המתובלים תוך כדי טחינה עד שהבצק מתאחד.
מפזרים קורט מלח נדיב ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף מגיע לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס, או עד שהנוזלים צלולים בעת ניקוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(או או רגיל)
7
מוציאים את חלקי העוף מהמים ומניחים על צלחת להתקרר. שומרים 1/4 כוס מנוזלי הבישול.
בינתיים, במחבת גדולה, מוסיפים את החמאה, השמן, השום הפרוס, פלפל הסראנו, את הטימין הנותר, הסאזון והכמון, ומתבלים בקורט מלח ומעט פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
סוכריות מצופות שוקולד
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
טגנו תוך כדי ערבוב עד שהמחבת ריחנית, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את התערובת הקפואה ואת נוזל הבישול ששמרתם. מגבירים את האש ליצירת אדים וממשיכים לערבב עד שתערובת הירקות מבושלת, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
11
מוסיפים את הקמח בפירורי תירס ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את החלב. נותנים לתערובת להתבשל ולהסמיך כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכל
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12
הסירו מהאש.
13
בינתיים, הוציאו את הבצק מהמקרר ופיזרו משטח ישר בקמח. קמחו מערוך וגלגלו את הבצק לעיגול בעובי של כ-3 מ"מ. בעזרת סכין או גלגל פיצה, חתכו את הקצוות. מרכזו את הבצק בתבנית פאי בקוטר 20 או 23 ס"מ, ותנו לעודפי הבצק לגלוש על הקצוות.
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
15
יוצקים את המלית לתוך הבצק. כופפים את הקצוות העודפים מעל החלק העליון של הפאי, ומוודאים שלא יתפשט יותר מדי בצק בחיבורים. כמות זו של בצק משאירה חור במרכז לאוורור. בקערה קטנה, טורפים את הביצה וקצת מים.