המתכון לפאי עוף דרום-מערבי של סאני יכול להיות מוכן בכשעה ו-20 דקות . מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 781 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -58 גרם שומן . תמורת 1.54 דולר למנה , מתכון זה מכסה 20% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מתאים היטב כמנה עיקרית. גש לחנות וקנית קמח, שמן זית, ירכי ורגלי עוף ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. עם ציון ספוג של 55% , מנה זו טובה. נסו את ארוחת הבוקר הקלה ביותר אי פעם: פרפה פירות סאני , פאי עוף בסיר חרס , ושיבולת שועל דרום-מערבית בריאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור מראש ל-375 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
3
לבצק: בכוס, הוסיפו 1/4 כוס מים קרים ואת הסזון. ערבבו להמסה והניחו בצד. במעבד מזון, הוסיפו את הקמח, החמאה והמלח. לאחר מכן, טחנו בפולסים עד שהחמאה מתערבבת בחלוקים קטנים בתוך הקמח. הוסיפו לאט ובזרם את המים המתובלים תוך כדי טחינה עד שהבצק מתאחד.
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
4
מוציאים את הבצק מהמעבד, יוצרים ממנו כדור ומשטחים אותו לדיסק. עוטפים אותו בניילון נצמד ומניחים במקרר בזמן שמכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
למילוי: בסיר, מניחים את העוף, חצי מכמות הטימין, שיני שום כתושות וממלאים את הסיר במים שיכסו את העוף בכ-2.5 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
מיץ לימון גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מפזרים קורט מלח נדיב ומביאים לרתיחה. לאחר מכן מנמיכים את האש ומבשלים עד שהעוף מגיע לטמפרטורה פנימית של 74 מעלות צלזיוס, או עד שהנוזלים צלולים בעת ניקוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוציאים את חלקי העוף מהמים ומניחים על צלחת להתקרר. שומרים 1/4 כוס מנוזלי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
בינתיים, במחבת גדולה, מוסיפים את החמאה, השמן, השום הפרוס, פלפל הסראנו, את הטימין הנותר, הסאזון והכמון, ומתבלים בקורט מלח ומעט פלפל שחור טחון.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
טגנו תוך כדי ערבוב עד שהמחבת ריחנית, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים את התערובת הקפואה ואת נוזל הבישול ששמרתם. מגבירים את האש ליצירת אדים וממשיכים לערבב עד שתערובת הירקות מבושלת, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
11
מוסיפים את הקמח בפירורי תירס ומערבבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את החלב. נותנים לתערובת להתבשל ולהסמיך כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתום והדבק צבע מאכל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנות
12
הסירו מהאש.
13
בינתיים, הוציאו את הבצק מהמקרר ופיזרו משטח ישר בקמח. קמחו מערוך וגלגלו את הבצק לעיגול בעובי של כ-3 מ"מ. בעזרת סכין או גלגל פיצה, חתכו את הקצוות. מרכזו את הבצק בתבנית פאי בקוטר 20 או 23 ס"מ, ותנו לעודפי הבצק לגלוש על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
רול פירות צהוב אחד
14
הסירו את העור מהעוף המבושל, הוציאו את הבשר מהעצמות וגזרנו או קוצצים אותו. ערבבו לתוך הסיר יחד עם הקרם.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
יוצקים את המלית לתוך הבצק. כופפים את הקצוות העודפים מעל החלק העליון של הפאי, ומוודאים שלא יתפשט יותר מדי בצק בחיבורים. כמות זו של בצק משאירה חור במרכז לאוורור. בקערה קטנה, טורפים את הביצה וקצת מים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
16
מברישים בעדינות את שטיפת הביצה על החלק העליון של בצק הפאי.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
17
אופים עד שהקרום זהוב-חום והחלק הפנימי מבעבע, 20 עד 25 דקות.