קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פאי עוף סתיו

פאי עוף סתיו
פשטידת עוף סתיו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1231 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -81 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . אם יש לכם ציר עוף עשיר, גבינת שמנת, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , שהוא מוצק. פאי סיר עוף סתיו , פאי סיר עוף סתיו של יאן , ופאי סיר ביסקוויט ירקות סתיו דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
להכנת הקרום: בקערת מעבד מזון מערבבים את החמאה, גבינת השמנת, הקמח והמלח. דופק לשילוב. דופקים, דופקים, דופקים עד שהמרכיבים מתחילים להתאחד ומזכירים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כרעי עוף וירכיים ללא עורכרעי עוף וירכיים ללא עור
4 כוסות ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)4 כוסות ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
גבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכותגבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכות
1 ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים1 ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביציםביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ציוד שתשתמש בו
עם 2 כפות מים, לשטיפת ביציםעם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה
2
מוסיפים את החלמון ו-1 כף מים. דופקים עוד כמה פעמים עד שהמרכיבים מתחילים ליצור כדור. אם התערובת רטובה במיוחד, מוסיפים עוד קצת קמח. או להפך, אם התערובת יבשה, יבשה, יבשה, הוסיפו עוד כמה טיפות מים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות Haricots Vertsחתיכות Haricots Verts
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
3
כשהתערובת מתאחדת לכדור, הופכים אותו על משטח עבודה מקומח ולשים אותו כמה פעמים כדי לעזור לה להתאחד. מפדרים אותו בקמח, יוצרים ממנו דיסק ועוטפים בניילון נצמד. מקררים עד לשימוש. זה יכול להיעשות יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
הערת הבישול: כשמוכן להשתמש בבצק, הוציאו אותו מהמקרר כ-20 דקות לפני הרידוד, כדי לאפשר לו להתחמם ולהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
מצפים קלות את תחתית סיר ציר בשמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומפזרים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מטגנים את הירקות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
מוסיפים את השום ומזיעים עוד 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח, ואז מוסיפים את העוף ואת ציר העוף. אם הציר לא מכסה את העוף, מוסיפים מים עד שהוא מכסה. מביאים את הציר לרתיחה, על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בזמן שהעוף רותח, מוסיפים את דלעת החמאה לקערה גדולה, מטפטפים מעט שמן זית ומוסיפים מלח, לפי הטעם. לזרוק לציפוי הדלעת בשמן ולהעביר לתבנית עם נייר אפייה. צולים עד שהדלעת מבושלת אך עדיין בעלת מרקם מסוים, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוציאים מהתנור ושומרים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים את העוף והירקות מהציר ומכניסים לקערה גדולה. שמרו את המלאי. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, מסירים את העצמות מהעוף ומערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את הדלעת הצלויה לעוף ולירקות. מערבבים לאיחוד ומתבלים במלח, אם צריך. מערבבים פנימה את ה-haricots verts ואת המרווה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד עם חמאה מומסת. מבשלים תוך כדי ערבוב תכוף עד שהתערובת היא בעקביות של חול רטוב ומתחילה להפוך למעט בז', בערך 6 עד 7 דקות. טורפים פנימה בהדרגה את ציר העוף השמור. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. כשהציר מתאחד לתוך הרוטב, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לקבלת מרקם דמוי רוטב, בערך 20 עד 25 דקות. אם הרוטב מצטמצם מדי ונעשה סמיך מדי, טורפים פנימה עוד מעט ציר עוף או מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
הוסף את תערובת העוף לתבנית של 2 ליטר או 4 קוביות אישיות (2 כוסות). מצקת את ה"רוטב" על תערובת העוף עד שהכלים מתמלאים ל-3/4.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מצקתמצקת
13
אבק משטח עבודה נקי בקמח ומרדדים את הבצק לצורת כלי הקדירה או גדול מספיק כדי לחתוך עיגולים לכיסוי תבשילי הקדירה האישיים. לא משנה באיזה מנות משתמשים, הבצק צריך להיות נדיב של בצק על שולי הכלי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
14
מברישים את הקצוות החיצוניים של הכלי במעט משטיפת הביצים כדי לעזור "להדביק" את הבצק לדפנות הכלי. מקפלים את שולי הבצק מתחת ומהדקים אותו על שולי הכלי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מברישים את החלק העליון של הבצק בשטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
חותכים כמה פתחי אוורור בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מזהיב ומבפנים חם ומבעבע, כ-30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
18
מוציאים מהתנור ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
19
MMMMMM...טעים כמו עוף!
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת

מרכיבים

1stickbutter, cut into pea-size piecesbutter, cut into pea-size pieces4(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו280אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דלעת סקווש, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץדלעת סקווש, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ2smallsגדול או גזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץגדול או גזר, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ2מאמן פפ מסווג 200-נוכחיסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץסלרי, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ776אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)skinless chicken legs and thighsskinless chicken legs and thighs9606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקrich chicken stock, (preferably homemade)rich chicken stock, (preferably homemade)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, חתוכה לחתיכותגבינת שמנת, חתוכה לחתיכות1egg beaten with 2 tablespoons of water, for egg washegg beaten with 2 tablespoons of water, for egg wash1זנים של פטריותזנים של פטריות188אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישהקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה4(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, מרוסק וקצוץ דקשום, מרוסק וקצוץ דק165אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2-inch pieces haricots verts1/2-inch pieces haricots verts1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1גדולבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ6עלי מרווה, קצוצים דקעלי מרווה, קצוצים דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מים קריםמים קרים