פשטידת עוף סתיו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1231 קלוריות , 56 גרם חלבון ו -81 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 44% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-15 דקות . אם יש לכם ציר עוף עשיר, גבינת שמנת, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 75% , שהוא מוצק. פאי סיר עוף סתיו , פאי סיר עוף סתיו של יאן , ופאי סיר ביסקוויט ירקות סתיו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
להכנת הקרום: בקערת מעבד מזון מערבבים את החמאה, גבינת השמנת, הקמח והמלח. דופק לשילוב. דופקים, דופקים, דופקים עד שהמרכיבים מתחילים להתאחד ומזכירים פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
כרעי עוף וירכיים ללא עור
4 כוסות ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
ציר עוף עשיר, (עדיף תוצרת בית)
גבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכות
1 ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ביצה טרופה עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
ציוד שתשתמש בו
עם 2 כפות מים, לשטיפת ביצים
1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת ללישה
2
מוסיפים את החלמון ו-1 כף מים. דופקים עוד כמה פעמים עד שהמרכיבים מתחילים ליצור כדור. אם התערובת רטובה במיוחד, מוסיפים עוד קצת קמח. או להפך, אם התערובת יבשה, יבשה, יבשה, הוסיפו עוד כמה טיפות מים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות Haricots Verts
1 1/2 כוסות 1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
1/2 אינץ' חתיכות Haricots Verts
3
כשהתערובת מתאחדת לכדור, הופכים אותו על משטח עבודה מקומח ולשים אותו כמה פעמים כדי לעזור לה להתאחד. מפדרים אותו בקמח, יוצרים ממנו דיסק ועוטפים בניילון נצמד. מקררים עד לשימוש. זה יכול להיעשות יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
הערת הבישול: כשמוכן להשתמש בבצק, הוציאו אותו מהמקרר כ-20 דקות לפני הרידוד, כדי לאפשר לו להתחמם ולהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1
מצפים קלות את תחתית סיר ציר בשמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר ומפזרים מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מטגנים את הירקות במשך 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4
מוסיפים את השום ומזיעים עוד 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח, ואז מוסיפים את העוף ואת ציר העוף. אם הציר לא מכסה את העוף, מוסיפים מים עד שהוא מכסה. מביאים את הציר לרתיחה, על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
אפונת שלג, מופשרת
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בזמן שהעוף רותח, מוסיפים את דלעת החמאה לקערה גדולה, מטפטפים מעט שמן זית ומוסיפים מלח, לפי הטעם. לזרוק לציפוי הדלעת בשמן ולהעביר לתבנית עם נייר אפייה. צולים עד שהדלעת מבושלת אך עדיין בעלת מרקם מסוים, כ-15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
אפונת שלג, מופשרת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוציאים מהתנור ושומרים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים את העוף והירקות מהציר ומכניסים לקערה גדולה. שמרו את המלאי. כשהם מתקררים מספיק כדי להתמודד, מסירים את העצמות מהעוף ומערבבים לתוך הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונת שלג, מופשרת
1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את הדלעת הצלויה לעוף ולירקות. מערבבים לאיחוד ומתבלים במלח, אם צריך. מערבבים פנימה את ה-haricots verts ואת המרווה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
אפונת שלג, מופשרת
סכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
ממיסים את החמאה בסיר רחב על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הקמח ומערבבים לאיחוד עם חמאה מומסת. מבשלים תוך כדי ערבוב תכוף עד שהתערובת היא בעקביות של חול רטוב ומתחילה להפוך למעט בז', בערך 6 עד 7 דקות. טורפים פנימה בהדרגה את ציר העוף השמור. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. כשהציר מתאחד לתוך הרוטב, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד לקבלת מרקם דמוי רוטב, בערך 20 עד 25 דקות. אם הרוטב מצטמצם מדי ונעשה סמיך מדי, טורפים פנימה עוד מעט ציר עוף או מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
הוסף את תערובת העוף לתבנית של 2 ליטר או 4 קוביות אישיות (2 כוסות). מצקת את ה"רוטב" על תערובת העוף עד שהכלים מתמלאים ל-3/4.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרת
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
מצקת
13
אבק משטח עבודה נקי בקמח ומרדדים את הבצק לצורת כלי הקדירה או גדול מספיק כדי לחתוך עיגולים לכיסוי תבשילי הקדירה האישיים. לא משנה באיזה מנות משתמשים, הבצק צריך להיות נדיב של בצק על שולי הכלי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
14
מברישים את הקצוות החיצוניים של הכלי במעט משטיפת הביצים כדי לעזור "להדביק" את הבצק לדפנות הכלי. מקפלים את שולי הבצק מתחת ומהדקים אותו על שולי הכלי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מברישים את החלק העליון של הבצק בשטיפת הביצים שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
16
חותכים כמה פתחי אוורור בחלק העליון של הבצק כדי לאפשר לאדים לצאת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק מזהיב ומבפנים חם ומבעבע, כ-30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)