קארי ירקות בסגנון תאילנדי
המתכון בסגנון תאילנדי קארי ירקות מוכן בערך 25 דקות. והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל הודי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם זרעי כוסברה טחון, lemongrass הקרקע, חלב קוקוס לייט בתוספת soymilk, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קארי אדום תאילנדי ירקות בסיר אחד, ירקות תאילנדי קארי אדום, ו קארי ירקות תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הפרחים מגבעולי ברוקולי וחותכים כל פלורט כך העליון מודד על 1 אינץ ' לרוחב. תניח בצד. לקלף את העור החיצוני העבה של הגבעולים לחתוך את הגבעולים לקוביות 1/2 אינץ'. להפרד מפרחים.
חום 1 כף מים בסיר הלחץ. מבשלים את השום על חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן, במשך כדקה.
מוסיפים את חלב הקוקוס, רוטב סויה, עשב לימון ותבלינים אחרים, גבעולי ברוקולי שמורים, תפוחי אדמה מתוקים ופטריות. תנעל את המכסה במקום. מעל חום גבוה, להביא ללחץ גבוה. מנמיכים את החום רק מספיק כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשלים 2 דקות. להפחית את הלחץ עם שיטת שחרור מהירה.
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר לכל קיטור עודף לברוח. מערבבים את פרחי הברוקולי וחומוס. החלף (אבל לא לנעול) את המכסה ומבשל על חום בינוני עד ברוקולי הוא מכרז-פריך, 3 עד 4 דקות. מערבבים את בזיליקום טרי (אם שימוש) רק לפני ההגשה.