פאי פודינג בננה בקרמל מלוח הוא קינוח צמחוני המבוסס על אובו-לקטו . מתכון זה מספיק ל-8 מנות. תמורת 2.71 דולר למנה , מתכון זה מכסה 9% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -25 גרם שומן . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואני הייתי אומר שהוא קלע בול. אם יש לכם ופלים וניל, קמח, סוכריות גבינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. הוא מוגש לכם על ידי Foodnetwork. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה אורך כשעה ו-45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 25% . ציון זה די גרוע. מתכונים דומים: פאי פאדג' עם רוטב קרמל מלוח , טארט תפוחים-עוגת גבינה עם ציפוי קרמל מלוח , ועוגיות חמאה פקאן בקרמל מלוח .
הוראות
1
מחממים את התנור מראש ל-350 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים 45 ופלים וניל במעבד מזון ומפעילים בפולסים עד שהעוגיות מרוסקות דק. שומרים חצי כוס לציפוי מעל הפאי. מערבבים יחד ופלים וניל גרוסים וחמאה בקערה קטנה עד לקבלת תערובת אחידה. לוחצים היטב לתחתית, לדפנות ולשפת תבנית פאי משומנת בקוטר 23 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
ופלים וניל (65 עוגיות)
(65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
אופים עד להזהבה קלה, כ-10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מוציאים לרשת צינון, ומניחים להתקרר עד לצינון מלא, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
5
מצפים את פרוסות הבננה בקרמל מלוח. מסדרים כמה פרוסות בננה באופן שווה על תחתית הקלתית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
(קרטון בלוק)
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
6
מורחים חצי מפודינג הוניל החם והמוכן על הבננות, מעל ופלים וניל ועוד בננות מצופות קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
7
מורחים את המילוי שנותר על ופלים וניל, ובננות מצופות קרמל.
מרכיבים שתצטרך
קופסה אחת של ופלים וניל (65 עוגיות)
(קרטון בלוק)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחם אגוזי מלך וצימוקים
8
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת המתוקה עד שנוצרות קצפת יציבה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים את תמצית השקדים והסוכר ומקציפים עד להיווצרות קצפת רכה. יש לוודא שלא מקציפים יתר על המידה, אחרת השמנת תהפוך לגבששית ודמוית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10
מורחים את הקרם על הפשטידות. בהגשה, מקשטים בספירלת קרמל ובפירורי וופל הוניל ששמרנו.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(55 ופלים)
11
בקערה טורפים יחד את הסוכר והקמח עד שכל הגושים נעלמו. לאחר שמתקבלת אבקה דקה, טורפים פנימה את הביצים וחלמוני הביצה, וממשיכים להקציף עד שנוצרת משחה חלקה. טורפים פנימה לאט כוס חלב אחת, ולאחר שהיא נטמעת מוסיפים את כוס החלב הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מעבירים את התערובת לסיר, ובשלים על אש בינונית תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהיא מגיעה לסמיכות של פודינג קר, כ-10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
13
התערובת רק תתחיל לבעבע ותהיה סמיכה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות כאשר המטרפה תורם.)