פאי פופי לימון
פאי פופי לימון הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם לימונים, ביצים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו Meyer Lemon And Olive Oil Chiffon Cake with Lemon Poppyseed Curd, פנקייק לימון עם פופיסיד עם סירופ לימון, ו לימון פופיזיד קפה (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: באמצעות מעבד מזון, דופק יחד קמח, סוכר, גרידת לימון וחמאה עד הבצק מתרחק מן הצדדים של המיקסר.
מוסיפים ביצה ודופק עד שהבצק יוצר בקלות כדור. ללוש זרעי פרג עד מופץ באופן שווה. התאם את מתלה התנור למיקום המרכז וחום ל-35
Parbake עד חום זהוב, כ -12 דקות.
כדי להרכיב: לימונים Zest ואז לסחוט 3/4 כוס מיץ לימון לתוך קערה קטנה ולהניח בצד.
שלב גרידה וסוכר במעבד מזון וטחון עד בשילוב טוב. קרם חמאה וסוכר לימון עד חלקה באמצעות מערבל חשמלי כף יד.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את מיץ הלימון עד בשילוב.
יוצקים את התערובת לסיר גדול ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן, עד מעובה, כ 12 דקות.
הסר מן החום ויוצקים לתוך קרום parbaked.
אופים עד מילוי מתחיל להגדיר, על 15 דקות.
הסר להתקרר עד מילוי מוגדר לחלוטין.