פאי פטל ויוגורט קפוא
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 210 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ציפוי לייט שוט מגניב, קרם מרשמלו, פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-10 דקות. נסו יוגורט קפוא נושך, קינוח יוגורט קפוא, ו Parfaits פטל קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים 1 כוס היוגורט לתוך ציפוי מוקצף עד מעורבב היטב.
הסר 1 כוס של תערובת ציפוי מוקצף; מכסים ומקררים לשימוש מאוחר יותר. כף נותרת קצפת תערובת לתוך צלחת עוגה 9 אינץ'. עם גב של כף, להפיץ באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה. להקפיא לפחות 1 שעה או עד המשרד.
מוסיפים פטל, כמה כפות בכל פעם, כדי קרם מרשמלו בקערה בינונית, מכות עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה או עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים ב הנותרים 1 כוס יוגורט. מערבבים בעדינות בתערובת ציפוי 1 כוס שמורה עד מעורבב היטב.
כף לתוך קליפת ציפוי מוקצף. להקפיא 3 שעות או עד המשרד. שאריות קינוח בחנות במקפיא.