פאי פטל טרי של מגי
פאי הפטל הטרי של מגי עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 61 גרם של שומן, וסך הכל 1178 קלוריות. . אם יש לכם קורנפלור, קונכיית מאפה בלתי מוסווה, פטל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת אוכמניות טריה, מולים, בסגנון מגי, ו פטריות צלויות של מגי באר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
קו פגז מאפה unricked עם עובי כפול של רדיד אלומיניום כבד חובה.
אופים את הקונכיה בתנור שחומם מראש במשך 8 דקות.
הסר רדיד; אופים 5 דקות יותר. מגניב על מתלה תיל.
מניחים את הסוכר,קורנפלור, ומים בסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד הסוכר עמילן תירס להתמוסס ואת התערובת מתעבה, על 10 דקות.
הסר מהחום ולהקציף בתמהיל ג ' לטין בטעם פטל. מקררים את המילוי עד מקורר מעט, כ -15 דקות.
מסדרים את הפטל באופן שווה בתחתית קרום העוגה מוכן.
יוצקים את תערובת ג ' לטין פטל על פירות יער. צנן את העוגה במקרר עד שנקבע, 4 עד 6 שעות.