פאי פקאן אמברוזיה
פאי פקאן אמברוזיה הוא קינוח שמגיש 8. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-29 גרם שומן. תמורת $1.32 למנה, המתכון הזה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 17 מעריצים. זה מושלם לחג ההודיה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סירופ תירס, קוקוס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פאי אמברוזיה, פאי תפוחים דרום אמברוזיאן ופאי פקאן קל לחג ההודיה: פאי פקאן פטל ללא גלוטן.
הוראות
טורפים בקערה גדולה את הביצים, סירופ התירס, הסוכרים, מיץ התפוזים, החמאה, קליפת התפוז והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה אגוזי פקאן וקוקוס.
אופים ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי. מכסים את הקצוות בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות כדי למנוע השחמה יתרה במידת הצורך. מצננים על רשת.
יין מומלץ: מדיירה, פורט Tawny, Pedro Ximenez
פאי פקאן עובד ממש טוב עם מדיירה, טאוני פורט ופדרו שימנז. לפאי פקאן מתוק ואגוזי מגיע יין שיתאים - ליינות הקינוח הללו יש את המתיקות הנכונה ואת התווים האגוזים. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.