פאי פקאן חמוציות
ניתן להכין את המתכון של פאי פקאן חמוציות תוך שעה ו-10 דקות בערך . תמורת $1.2 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 509 קלוריות . מתכון זה אהוב על 67 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם ביצים, אגוזי פקאן, תמצית וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 38% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט עוף יוגורט יווני פקאן חמוציות , עוגת לימון גרמנית עם חמוציות Aka חמוציות Zitronenkuchen , ופאי פקאן ללא גלוטן וחלב .
הוראות
בקערה קטנה, קיצור שמנת וחמאה עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים מים בהדרגה תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מקציפים פנימה קמח ומלח. עוטפים מאפה בניילון נצמד; מקררים למשך 4 שעות או לילה.
מרדדים מאפה כך שיתאים ל-9 אינץ'. צלחת פאי. קצץ מאפה עד 1/2 אינץ' מעבר לקצה הצלחת; קצוות חליל. בקערה גדולה מערבבים את הביצים, סירופ התירס, הסוכר, החמאה והוניל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה חמוציות ואגוזי פקאן.
אופים ב-425 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 35-40 דקות יותר או עד שהמילוי כמעט מתייצב. מצננים לחלוטין על רשת. מכסים ומקררים למשך הלילה לפני החיתוך.